Mina glasunderlägg

Hej, undrar vart era glasunderlägg kommer ifrån? 🙂 

Svar:  Jag hade faktiskt svårt att hitta glasunderlägg som jag verkligen gillade och glasunderlägg är ett måste om man inte vill få fula fläckar på sitt marmorbord. Eftersom att marmor är en sten, alltså ett naturmaterial så är det väldigt känsligt och det är viktigt att man tar hand om det om man vill att det ska vara fint.

Jag hittade tillslut dem som ni ser på bilden och jag fullkomligt ÄLSKAR dem, jag tycker att dem är supersnygga och jag ska köpa fler nu till vårt matbord också. Dessa är från märket Orrefors och heter ”City Glasunderlägg” (klick!!) och jag köpte dem på Cervera. Dem säljs i 4 pack och kostade 399:- 🙂


Hi, I was just wondering where your coasters are from? 🙂

Answer: I actually had a hard time finding coasters that I really liked and coasters are a must if you do not want to get ugly spots on your marble table. Since marble is a stone, that is a natural material, it is very sensitive and it is important to take care of it if you want it to be looking nice.

I finally found the one as you see in the picture and I love them, I think they are super nice and I will buy more now to our dining table as well. These are from the brand Orrefors and is called the ”City Coaster”  and I bought them at Cervera. They are sold in four packs and cost 399:- 🙂

  1. skriver:

    Vill också höra mer om lilla Daisy. Hur gammal är hon nu, hur går det med ensamhetsträningen o sådär 🙂

  2. Ronja skriver:

    Åh dom där var ju hur fina som helst! Blir sugna på att skaffa såna själv hihi 🙂

  3. Freja skriver:

    kan du inte berätta mer om din valp och hur det går med henne?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..