ANNONS

Lady in red & Daisy

/

Inlägget är i samarbete med Minko Sthlm. | Innehåller adlinks från NA-KD

Jag var på Minko Sthlm i veckan och fixade naglarna. Jag föredrar ljusa naglar på mig själv egentligen då jag känner mig mer bekväm i det. Även fast jag tycker att riktigt mörka naglar kan vara sjukt snyggt på andra så kan jag själv inte ha det. Jag har provat ett antal gånger men det är helt enkelt inte klädsamt på mig, jag ser bara blek ut och det matchar inte mig på något vis. Typiskt… Haha, vilka problem man kan ha va? 

Men den här gången lyckades min nageltjej övertala mig till rödanaglar. Det är ändå en färg som jag har haft flera gånger. Rött är en ”mörk” färg som jag ändå känner mig bekväm i. Det känns som en väldigt klassisk och sexig färg. MUMS


I was at Minko Sthlm this week and fixed my nails. I prefer bright nails on myself because I feel more comfortable in it. Even though I think that dark nails can look very pretty on others, I can’t do it myself. I have tried a number of times but it’s simply does not look that good on me, I just look pale and it does not match me in any way. Typically… Haha, what problems can you have?

But this time my nail girl managed to convince me to red nails. It’s still a color I’ve had several times. Red is a ”dark” color that I still feel comfortable in. It feels like a very classy and sexy color. YUM

Min tröja finns HÄR 

Föresten, ser nu hur stor Daisy har blivit? När jag hämtade henne i Augusti så fick hon plats att ligga ner i EN av mina händer. Nu finns det inte en chans att hon får plats att ligga ner bekvämt i båda mina händer. Jag älskar dock att hon har vuxit så mycket, hon känns inte lika ömtålig längre och hon orkar gå lite promenader nu. Till en början orkade hon gå cirka 15 meter innan hon blev trött men vill hon gärna gå (läs springa) lite mer ”normala” promenader.

Jag har sett i kommentarerna att vissa av er vill ha lite mer update om hru det går för henne. Jag kanske ska skriva ihop något sådant i veckan?


Can you see how big Daisy has become? When I got her in August, she could place to lay down in one of my hands. Now there’s no chance she’ll be able to lay down comfortably in both my hands. I love, however, that she has grown so much, she does not feel as fragile anymore and she can go for a walk now. At first she hurried about 15 meters before she got tired but now she likes to walk (read run) a little more ”normal” walks.

I have seen in the comments that some of you want a update about how things goes  for her. Maybe I’ll write something like that later this week?

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00