Dagens träning – Mage & cardio

 En telefon selfie innan dagens träning

Hej vänner!

Hoppas att ni har haft en skön torsdag. Jag ser fram emot helgen nu faktiskt, inte för att jag egentligen har något särskilt planerat, men helg känns mysigt liksom! 🙂

I det här inlägget tänkte jag att jag ska dela dagens träning med er, 1 pass men 2 olika delar. Både cardio och mage!


Hello friends!

Hope you have had a nice Thursday. I’m looking forward to the weekend now, not because I really have something special planned, but weekend feels cozy! 🙂

In this post, I thought I would share today’s training with you, 1 session but 2 different parts. Both cardio and abs!

Det började med ett 45 minuters intervallpass på cykeln. Det här passet var verkligen roligt, det var TUFFA intervaller hela passet genom, hög musik, svetten pumpade och jag var pigg! Annars när jag går på spiningpass så brukar jag gå på kvällen men jag är betydligt piggare och har mer energi att ge när jag gör det på förmiddagen som jag gjorde idag.


It started with a 45 minutes  interval  session on the bike. This session was really fun, it was HARD intervals all the way through, loud music, the sweat pumped and I was spicy! Otherwise, when I go on spinning sessions I usually go on the evening, but I’m much more excited and have more energy to give when I do it in the morning like I did today.

När spinningen var slut så hade jag egentligen tänkt att åka hem men det slutade med att jag körde några övningar för magen också. Jag tränar sällan mage men idag blev det av äntligen!

Crunches i TRX – 15 reps x 3 set


When the spinning was over, I’d really thought about going home but it ended with me doing a few exercises for my abs as well. I rarely train my abs but today it was the day to do it!

Crunches in TRX – 15 reps x 3 sets

Gående planka
10 steg på varje arm x 3 set


Walking plank
10 steps on each arm x 3 set

Jag vet inte vad övningen kallas. Men här jobbar vi med sidorna! 
30 reps x 3 set


I dont know what this exercise is called, but you work with your obliques.
30 reps x 3 sets

Fällkniven i TRX
10 reps x 4 set


Folding knife in TRX
10 reps x 4 set

Avslutningsvis några benlyft innan jag cyklade hem
15 reps x 3 set


Leg lifts
15 reps x 3 set

 1. Julia skriver:

  Älskar dina träningsinlägg! Jättebra med gifs! Gör dina pass hela tiden<3

 2. Elin skriver:

  Kul med gifs! 🙂 Jag kallar den för ”pingvinen” haha 😉 Kärt barn har många namn kanske. Grym övning som riktigt bränner i magen!

  1. Haha ja det var ett väldigt bra namn med

 3. Ebba skriver:

  Tycker det är jättekul när du visar övningarna i gifs! Brukar kalla den där ”sidojobbaren” för häldipp åt sidan helt enkelt haha. Hur som, du är grym!

  1. Åh så kul att höra! och tack för namnet på övningen stor kram!!

 4. Hanna skriver:

  Jag hoppas verkligen inte du tar illa upp av detta! Men jag känner ändå att jag måste skriva. I dina vloggar äter du väldigt lite, och kanske är det så att du inte visar allt du äter, men i och med träningen undrar jag hur det går ihop. Du kan ju omöjligen få i dig så mycket du behöver? Jag skriver detta eftersom du har blivit sjukt mycket smalare, och jag tänker att det kanske barkar iväg till det överdrivna… Jag vet själv hur det är. Ta hand om dig!

  1. Ni får definitivt inte se allt jag äter i vloggar. 🙂 Haha i så fall skulle det ju innebära att jag vissa dagar inte åt eller drack något över huvudtaget. Jag tränar 2-3 gånger i veckan så tränar inte särskilt mycket egentligen.
   Jag äter när jag är hungrig och tills jag är mätt och tränar när jag har lust! 🙂
   Tack för omtanke. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..