Rumpa utan vikter

Jag startade min dag på gymmet idag. Jag gick dit redan klockan 9 på morgonen för att göra min grej och  sedan ha hela dagen till att göra annat. Min pappa håller på att göra om hemma hos sig så jag har lovat att hjälpa honom att måla om köket idag, spännande!

Men gymmet då. Jag började med 30 minuter på trappmaskinen, det var riktigt jobbigt och svetten rann! Men tiden går väldigt snabbt även på trappan om man kollar på YouTube samtidigt så det gör alltid jag för att inte bli uttråkad. 🙂

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Efter trappan så plockade jag fram ett motståndsband som jag skulle använda till mina benövningar. Jag får ännu inte lyfta vikter nu efter min operation men jag ville ändå träna min rumpa lite och då är sådana här gummiband helt perfekta och det bränns ordentligt när man använder dem!

För dig som vill köpa egna band så finns det HÄR (klick!!) ett 3 pack band för 129:-. (Annonslänk). 

Här i inlägget ser ni GIFs på 2 övningar som jag gjorde idag. Mer finns på min instagram @ellenfarnstrom

Jag hade velat visa er mer övningar från dagens pass men min pappa ringde precis och sa att han sitter nedanför min lägenhet i bilen och väntar, så nu måste jag springa! Hej <3

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

 

  1. Linnea skriver:

    Är du säker på att du mår bra? Du ser verkligen anorektisk ut, insjunkna kinder och extremt smala axlar. Du kan ju inte jämföra med att du väger 2 kg mer nu än på bilderna du la upp förut, då var du ju extremt vältränad, nu ser du bara mager ut.

    1. Ja jag är säker på att jag mår bra tack. 🙂 Vart vill du komma med din kommentar? Vill du göra mig ledsen eller vad är syftet med att skriva så nedlåtande?

  2. Älskar GIF-bilderna! Blir så inspirerand att träna mera. Speciellt hemma & inte alltid på gymmet.

  3. Riktigt bra pass ju!! Bra kämpat <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..