Yellow in Rome

Byxor – VILA // Topp -NA KD // Skor – GANT //  Klocka – Mockberg // Smycken – Guldfynd by Bianca, Pandora, Thomas Sabo & Lily & Rose

Nu snackar vi happy color! Jag totalt älskar denna gula blusen som jag bar igår. Den här är en ny favorit i min garderob, man blir så glad av den på något vis.  🙂 Över denna bar jag dock en jacka. Det är cirka 17 grader här och jag tänker att det är varmt men det är det faktiskt inte. 17 grader är lite små kyligt och alla går klädda i jacka princip, förutom några galningar som går i t-shirt. 😉

Idag var och är planen shopping. Vi har inget direkt mål med dagen utan vi går runt på stan och går in i varenda butik som verkar det minsta intressant. Min syster shoppar en hel del men jag själv känner mig, tro det eller ej, inte särskilt shopping sugen. Det känns kul att titta i nya butiker men köpa något lär jag inte göra… 🙂


Now we are talking happy color! I totally love this yellow blouse that I was wearing yesterday. This is a new favorite in my wardrobe, it makes me kind of happy. 🙂 Over this I had a jacket. It’s about 17 degrees here and I want to belive that this is warm but it’s not actually. 17 degrees is a little bit cool and everyone is dressed in jackets except for some crazy people who goes for only t-shirts. 😉

Today the plan is shopping. We do not have a direct goal with the day, but we walk around town and go into every shop that seems the least interesting. My sister is shopping a lot but I  myself, believe it or not, Im not in shopping mood. It’s fun to look in new stores but I dont really feel like buy something… 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..