Jag tänkte börja den här morgonen med att dela ett recept med er! Detta är mitt go to recept när jag har gäster över och vill ha en snabb förrätt eller bara småplock att tugga på innan man äter middag när jag har lite brottom.  Jag har bjudit på detta som lite småplock / förrätt nu till 3 olika middagar och alla har alltid bett om recept och frågat vad det är för gott vi äter! Det bästa är att det är helt veganskt och superenkelt att göra. 😉


Good morning hearts!

Im going to start this morning by sharing a recipe with you! This is my go to recipe when I have guests over and want a quick appetizer or just chop to chew before eating dinner. I have made this as a little small plock / starter  for 3 different dinners and everyone has always asked for a recipe and asked what it is for good we eat! The best part is that it is completely vegan and super easy to do. 😉

Ingredienser
Vegansk smördeg (finns färdig att köpa på Ica)
Soltorkade tomater
Oliver
Sparris
2 rödlökar
1 msk veganskt mjölkfritt margarin
1 tsk socker
Salt


Ingredients
Vegan puff pastry
Sun-dried tomatoes
Olives
Asparagus
2 red onions
1 tablespoon of vegan milk-free margarine
1 teaspoon of sugar
Salt

Börja med att sätta ugnen på 200°C.

Skär upp din smördeg i lagom stora rektanglar och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper.


Start by setting the oven at 200°C.

Slice your puff pastry into rectangles and lay on a plate of baking paper.

Nu ska vi karamellisera rödlök!

Skär upp din lök i den storleken du föredrar och lägg i en panna med smör.

Bryn löken tills den får färg på hög värme.

Sänk sedan värmen och tillsätt socker och salt och eventuellt liiite vatten och låt det puttra i några minuter.


Now we are going to caramelize red onion!

Cut your onion in the size you prefer and put in a pan with butter.

Fry the onion until it gets darker on high heat.

Then lower the heat and add sugar and salt and possibly a liiiiittle water and simmer for a few minutes.

Skär upp soltorkade tomater, oliver och sparris. Hur mycket av allt du vill ha får du känna efter själv!


Slize sun-dried tomatoes, olives and asparagus. How much of everything you want, you get to know yourself!

Lägg alla dina ingredienser på smördegen och ställ in i ugnen i 15-20 minuter tills eller tills dess att smördegen har fått en gyllene färg!


Put all your ingredients on the butter dough and put in the oven for 15-20 minutes or until the butter dough has a golden color!

Servera på en gång!!

LOADING..