En perfekt fredag

Tröja – LÄNK // Jeans – LÄNK // Jacka – ZARA

Vilken härlig dag det är idag! Morgonen började med frukost i sängen tillsammans med Jesper, vi tog det lugnt och kollade på film, jag jobbade lite och sedan tog vi oss till gymmet för ett pass. Vi har gått en promenad i solen och nu ska vi ta oss till båten och åka iväg för en kaffe på stan. Detta är en perfekt fredag. <3

Hoppas att ni har en mysig dag ni med!


What a wonderful day it is today! The morning started with breakfast in bed with Jesper, we had a calm morning and watched movies, I worked a little and then we went to the gym for a workout. We have taken a walk in the sun and now we will go to the boat and go for a coffee in the city. This is a perfect friday. <3

Hope you have a nice day too!

  1. Tove skriver:

    Hej Ellen. Jag har en liten fråga till dig, jag har följt din youtube ett bra tag och man ser ju väldigt tydligt på dig att du har gått ner en del i vikt. Är det medvetet? För jag tänkte om det handlade om din hypoterios som du har fått ordning på med medicineringen? Detta ska absolut inte vara någon negativ kommentar utan jag är mer bara nyfiken då jag har liknande problem (men jag har inte fått diagnos hypoterios då sjukvården inte hjälper mig). För jag märker ju att du tränar mycker mindre än innan och ändå har du gått ner i vikt? Eller handlar det kanske om din vegankost? Jag tränar nämligen varje dag, äter strikt kost men kan inte gå ner i vikt. Hoppas du inte tar detta som något negativt nu, jag är bara nyfiken

  2. Din nya hårlängd kompletterar din ansiktsform så himla fint! Riktigt snyggt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..