Inlägget innehåller annonslänkar
Foto: Malin Göransson (klick!!)

Skor – LÄNK // Jeans – LÄNK // Tröja – LÄNK // Väska – LÄNK // Armband – LÄNK // Ring – LÄNK // Halsband –LÄNK

Jag har varit hos Bonniers på möte nu och det gick bra. När jag kom dit var jag lite irriterad men desto längre in i mötet vi kom så blev jag på bättre och bättre humör. Vi pratade om den nya designen här och jag fick lära mig hur det fungerar och hur det kan se ut och ska jag vara ärlig så tror jag ändå att det här kan bli väldigt bra! Jag måste bara vänja mig och läsa på lite hur man gör med de olika funktionerna. Till exempel, hur man gör bilderna större igen som ni kanske ser i det här inlägget?

Headern ska vi byta ut helt och hållet. Jag ska fixa fram en ny bild på mig (i mitt korta hår <3 ) och bakgrunden vet jag inte. Tydligen så måste det vara en bakgrundsbild för att det ska anpassa sig bra på olika datorer, telefoner och surfplattor.

Vad tycker ni att vi ska ha för bakgrund istället för husen? Lämna gärna en kommentar om du har förslag!

Jag vill ha något som är lite mindre ”plottrigt” än vad husen ser ut. 🙂 Hur som helst, vi ska vara lugna. Bloggen kommer att se supernygg ut!

Förresten, på tal om något helt annat; Hur coola är inte dessa skor som jag har på bilderna? Jag har haft dem hemma ett tag men det har inte riktigt varit väder att inviga dem. Men någon gång måste ju bli den första. 😉 SNYGGA!


I have been to Bonniers at the meeting now and it went well. When I got there I was a bit annoyed but the longer into the meeting we arrived, I became in a better and better mood. We talked about the new design here and I learned how it works and how it looks and should I be honest,  I think this can be very good! I just have to get used to and read a little how to do with the different features. For example, how to make the pictures bigger again as you may see in this post?

We will replace the header completely. I’ll send them a new picture of me (in my short hair <3) and the background I do not know… Apparently, it must be a background image to make it fit on different computers, phones and tablets.

By the way, talk about something completely different; How cool are not these shoes that I wear on the pictures? I’ve had them home for a while, but there have not been a good weather for me to use them. But now it had to be the first time. 😉 SWEET

 

 1. Emma skriver:

  Håller tyvärr med de andra som kommenterat. Den nya designen är absolut ingen hit. Man blir helt snurrig om det är du som lagt in en bild till texten eller det är reklam. Det är jätte rörigt att läsa. Förstår att du måste ha reklam på bloggen. Läser alltid via mobilen, kanske ser annorlunda ut om man läser via datorn.

 2. Louise skriver:

  Så fint outfit. 🙂

 3. Gillar inte alls det nya utseendet på bloggen. Snälla byt tillbaka 🙁

  1. Jag kan inte byta tillbaka då alla bloggar i Bonnier koncernen ser likadana ut. Så för att byta design måste jag byta bloggportal helt och hållet vilket är ett stort steg att ta. Det innebär att göra ett nytt och bra arbetsavtal på en annan plattform, säga upp kontrakt, signa nytt osv. Lite som att säga upp sig på sin arbetsplats och hitta en ny. Det är inte så enkelt tyvärr och skulle ta flera månader med flytt, uppsägningstider osv.

   Jag tror och hoppas att du kommer att vänja dig vid den nya designen då jag precis som du kände att NEJ NEJ NEJ katastrof med den nya designen. Men efter mötet idag tror jag ändå att det kan bli riktigt bra. Jag måste bara lära mig att anpassa mina inlägg till den nya layouten 🙂

 4. Linn skriver:

  Hej!

  Jag upplever att bloggen är lite svårare att läsa nu. Oftast och mest läser jag den i min iPhone. Det jag tycker gör den svårare och rörigare nu är reklamen som kommer emellan här och där, för mig gör det att jag tappar bort mig. Svårare att se vad som är vad, vilket inlägg texten hör till. Därför tappar jag tråden!

  I övrigt tycker jag mycket om din blogg!
  Därför känns det tråkigt att förändringen gjort det svårare att läsa den, då tappar jag lite det där att läsa så pass ofta som jag tidigare gjort. ❤️ Men kanske att det är bara jag och att jag istället bara får vänja mig!

  1. Anledningen till annonserna är för att jag ska tjäna pengar på min blogg. Mina sociala kanaler är mitt heltidsjobb och framförallt bloggen. För att tjäna pengar så måste man ha annonser eller göra samarbeten. Jag gör inte jättemånga betalda samarbeten så för min del är det väldigt viktigt med annonserna här på bloggen (och även YouTube) för att jag ska få in pengar så att jag klarar av att betala min lägenhet, mat osv även de månaderna som jag inte gör betalda samarbeten. Jag hoppas verkligen att det inte stör allt för mycket då det är viktigt för mig att få betalt för den tiden och arbetet som jag lägger på detta. Att läsa bloggen är trots allt gratis! 🙂

   Jag hoppas att det känns okej och att du fortfarande vill stanna kvar här. Troligtvis vänjer du dig vid den nya designen och jag lovar att jag ska göra allt för att lägga upp inläggen så smidigt som möjligt anpassat till den nya designen. Jag har fått massa tips idag och ska sätta mig in i det och ordna till så att alla inlägg blir fina och läsvänliga!

   Stor kram ❤️

   1. Linn skriver:

    Åh!
    Tror du missuppfattade vad jag menade. Jag förstår helt hur du menar, det är jag helt med på och jag unnar dig verkligen allt du kan göra för din inkomst!
    Det jag funderar på är just hur reklamen är placerad. För mig iallafall blir det avbrott i det jag läser, åtminstone i mobilen då det ju faktiskt inte syns så mycket annat just då pga storleken på skärmen.
    Om reklamen (förutom inlägg du gör osv) istället kunde ligga före/efter inlägg? Då vore det enklare att få både dina inlägg OCH reklamen. det är alltså designen jag menar inte reklamen i sig!
    Men vad det jag, du själv kanske valt att ha det så och då respekterar jag det.

    Tack för snabbt och bra svar! ✨

    1. Åh, nej jag får inte bestämma själv vart reklamen ligger. Anledningen att den ligger mitt i är för att man inte får betalt om tittaren (i detta fallet du) inte ser reklamen i minst 1 sekund. Ligger den innan eller efter ett inlägg bläddras det så snabbt förbi att bloggaren inte får betalt. Medan om den ligger i inlägget så ser du den i 1 sekund och då betalar annonsören ut pengar. Detta var så som Bonniers förklarade det till mig i korta drag. Jag vet att det är struligt 🙁 Reklamen slumpas och om du som läsare är inne på min blogg ofta (flera gånger per dag kanske) så kommer det att bli mindre annonser sa dem också. Så när du har tittat ett x antal gånger så försvinner det eftersom att du redan sett det vad jag fattade det som!

 5. Emma skriver:

  En bild med kort skärpedjup / en bokeh-bild, något träningsrelaterat eller bara något fint diskret mönster? 🙂

  1. Åh jag älskar idén om en bokeh-bild. SÅ SNYGGT! Ska se om det går att fixa på något vis. tack snälla för tipset!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..