Vad är bättre än att starta dagen med ett frukostrecept på en helt fantastiskt god kokosgröt? Inget troligtvis.  😉 Den här gröten känns somrig och är helt otroligt krämig. Ni måste testa!


What’s better than starting the day with a breakfast recipe for a truly amazing coconut oatmeal? Nothing likely. 😉 This porridge feels summery and it’s soooo creamy. You have to try it!

Ingredienser för 1-2 personer 
2 dl havregryn
2 dl kokosmjölk (fullfet)
1,5 dl Vatten
1 kryddmått vaniljextrakt pulver
Toppings
Blodapelsin
Banan
Mango
Kokosflingor
Passionsfrukt


Ingredients for 1-2 people
2 dl oats
2 dl coconut milk (full fat)
1.5 dl Water
A pinch of vanilla extract 
Toppings
Blood orange
Banana
Mango
coconut flakes
Passion fruit

Gör såhär
Börja med att ha i havregryn, kokosmjölk, vaniljextrakt och vatten i en liten kastrull.  Koka upp gröten, rör om och låt puttra tills havregrynen är mjuka. Du kan ha i mer eller mindre vatten beroende på hur krämig du vill att din gröt ska bli. 🙂


Do this
Start by adding oats, coconut milk, vanilla extract and water in a small saucepan. Bring to boil, stir and let it simmer until the oatmeal is soft. You can add in more or less water depending on how creamy you want your porridge to be. 🙂

Häll din gröt i en skål och nu är det dags för toppings! Detta är självklart helt frivilligt vad man vill toppa sin gröt med men jag tycker att dessa tropiska frukter går väldigt fint ihop med kokosgröten. Mums!


Pour your porridge into a bowl and now it’s time for toppings! This is of course optional what you want to top your porridge with, but I think these tropical fruits goes very well together with this coconut oatmeal. Yum!

NJUUUT! Berätta gärna sen vad ni tyckte efter att ni testat receptet. 🙂


And now enjooooy! Feel free to leave a comment and tell me what you thought about this recipe after you tried it. 🙂

LOADING..