Inlägget innehåller annonslänkar 

Foto: Malin Göransson

Skor – LÄNK // Jeans – LÄNK // Kappa – Den är gammal men liknande finns här LÄNK // Topp – LÄNK // Ring – LÄNK // Halsband – LÄNK // Klocka – LÄNK // Örhängen – LÄNK // Mobilskal – LÄNK 

Hoppas att ni har en bra torsdag. Själv har jag en ganska hektisk, men bra dag då jag idag som jag skrev i veckoschemat (klick!!) ägnar hela min dag till Pressdagarna och jag springer mellan massa PR byråer.

Här ovan ser ni min outfit idag! Eftersom att det är så fint väder idag så bestämde jag mig för att köra en riktig vår outfit med ljusa jeans, ljus kappa, topp och skor. Fräscht! Ps: Såg att skorna är på rea nu! 


I hope that you are having a good Thursday. I myself have a pretty hectic, but good day, today, as I wrote in the weekly schedule (click !!) I spend my entire day on the press days and I run between different PR agencies.

Here above you can see my outfit today! Since it is so nice weather today, I decided to wear a real spring outfit with light jeans, light coat, top and shoes. Fresh! Ps: I saw that the shoes are on sale now!

  1. Lina skriver:

    Jättefin outfit – men kanske dags att uppdatera skorna mot ett par nya ( eller i alla fall rena…)…

    1. Skorna blir dammiga så fort man går utanför dörren när det är så mycket grus. Blir nog bättre när gatorna är sopade sen. 🙂

  2. På något vis älskar jag denna nya designen. Tycker den passar då bra och speciellt när man kollar via mobilen. 🙂

    Älskar verkligen din stil och dina bilder och gillar hur proffsiga dom har blivit. 🙂

    1. VAD GLAD JAG BLIR! Äntligen en positiv kommentar ang bloggens nya utseende Tusen tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..