Det känns på ett sätt skönt och på ett annat sätt lite sorgligt nästan. Men nu ska min pappa sälja huset! Jag bor inte hemma längre och min syster tar studenten i år och är inte hemma särskilt mycket hon heller. Så pappa känner att han inte längre behöver bo så stort och därför ska huset nu säljas! Mina föräldrar byggde detta huset ihop och jag har bott där hela livet, det är därför det känns lite sorgligt på ett sätt att  vi inte kommer att få skapa fler minnen där, men nu är det dags för nästa familj att få njuta av det här fantastiska huset! (Klicka HÄR för att komma till huset)


Här är några bilder från hallen, köket och vardagsrummet. Jag älskar att det är stora öppna och framförallt ljusa ytor. Det bästa dock är ju braskaminen. Den är G U L D

Huset är en 1 ½-plansvilla om 164 kvm fördelade på 6 rum och kök med en stor tomt på 852 m². Något av det bästa är att mina föräldrar satte upp en häck runt huset när vi var barn och den har nu vuxit sig så stor att man kan princip gå runt naken i trädgården utan att någon ser in. 😀

Den första visningen är söndag 22 apr kl 13:15-14:00 och visning nummer två är  måndag 23 apr kl 20:00-20:30.Klicka HÄR för att komma till huset!

PS. Haha, fatta vad sjukt om någon av er kommer bli nästa ägare av mitt barndomshem!! :O 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..