ANNONS

Jacuzzi i eftermiddags solen

/

Som ni vet så gör jag 1 gång i månaden ett samarbete med NA-KD på min instagram story. Ett av plaggen som jag visade den här gången var en blå  bikini som jag blev helt kär i. Jag kunde faktiskt inte vänta med att inviga den tills sommaren så igår åkte jag hem till min pappa och badade Jacuzzi ett par timmar.


As you know, I do a collaboration with NA-KD once a month on my instagram story. One of the garments I showed this time was a blue bikini that I fell in love with. I could not wait to use it until summer so yesterday I went home to my dad and bathed Jacuzzi for a couple of hours.

Bikini överdel – LÄNK // Bikini underdel – LÄNK

Det var verkligen jätteskönt! Jag var där på eftermiddagen och eftermiddagssolen låg mot poolen så det var helt perfekt. 

Eftersom att jag har ett samarbete med NA-KD nu så har jag en rabattkod till er. Med koden ellen20 så får ni 20% rabatt på hela NA-KDs webbshop i 3 dagar från idag. 🙂


It was really great! I was there in the afternoon and the afternoon sun lay on the pool so it was absolutely perfect.

Since I have a cooperation with NA-KD now I have a discount code for you. With the code ellen20 you get 20% off the entire NA-KD webshop for 3 days from today. 🙂

2
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00