Min dag idag blev inte alls som jag hade tänkt mig. Jag ställde klockan imorse, gick upp, åt frukost,  tog mig till gymmet för att stressträna, duscha för att sen åka till Bonnier huset och äta lunch med teamet jag jobbar med där. Precis när jag hade satt på mig jackan och skorna så ringer min säljare och frågar vad jag gör varpå jag säger att jag är precis påväg ut genom dörren. Då säger hon att hon hade ätit frukostbuffé på morgonen och efter det blivit matförgiftad och bott på toaletten sista timmen. Fasen! Så det var bara att ta av mig ytterkläderna igen och gå in. Vilken tur ändå att hon ringde innan jag hann kliva på bussen som skulle gå bara 7 minuter senare. 🙂


My day today has not been what I had imagined. I set my alarm early this morning, got up, ate breakfast, took myself to the gym, did a quick workout and showered and then I was about to go to the Bonnier House  and have lunch with the team I work with there. Just when I had put on my jacket and shoes, my seller calls and asks me what I’m doing? I answered that I’m just heading out the door. Then she says that she had eaten breakfast buffet in the morning and after that got food poisoned and had been stayed at the toilet the last hour. ooh, thats the worst! 🙁 So I took of my outer clothes and went back in again. I was lucky that she called before I got on the bus that would go just 7 minutes later. 🙂

Foto: Malin Göransson
Kappa – (gammal) liknande LÄNK // Kjol – LÄNK // Väska – Marc Jacobs (Annonslänkar)

Istället för lunch möte på Bonnier så satte jag mig här hemma på golvet och bredde ut mig ordentligt med papper i hela vardagsrummet. Jag satte mig med bokföring och sorterade kvitton. Väldigt tråkigt men så himla viktigt om man har ett eget bolag. 🙂


Instead of a lunch meeting at Bonnier, I sat here at home on the floor and spread myself well with paper in the entire living room. I wrote accounts and sorted receipts. Very boring but so important if you have your own company. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..