ANNONS

Min valborg & fräscha naglar

/

Hej hjärtan Hoppas att ni hade en trevlig valborg igår! Jag själv hade en väldigt bra dag med fullspäckat schema men valde att ta ledigt från bloggen och andas lite.

Jag träffade min fotograf Malin Göransson klockan 06:30 i Kungsträdgården för att fota hit till bloggen. Körsbärsträden har börjat blomma nu och det är helt fantastiskt vackert! Efter det satte vi oss på Espresso house med varsin latte och jobbade 2 timmar innan jag åkte iväg på ett möte. Mötet var inspirerade och jag blev kvar där i nästan 2 timmar innan jag mötte upp min syssling för en lunch på stan. Jag har inte träffat henne på 17 år pågrund av att min släkt på mammas sida bor uppe i nord Norge och ingen av oss har rest till varandra. Det var jättemysigt! Därefter kom mamma och Tilde hem till oss för en fika och kvällen avslutades med taco kväll på balkongen (premiär middag utomhus i år) tillsammans med våra vänner Oscar och Inez.

Vad gjorde du på valborg?

Foto: Malin Göransson

Förresten, jag var på MINKO Sthlm i veckan och fixade naglarna. Faded french, snyggt tycker jag

0
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00