Inlägget innehåller en adlink
Foto: Malin Göransson

Tights, sport bh & croppad hoodie – Gymshark // Skor – LÄNK

Dessa outfit bilder är fotade klockan 6 på morgonen för att få vara ensam i Kungsträdgården. Vad gör man inte för bloggen?  Det är verkligen så vackert där nu när körsbärsblommorna blommar. Jag hade på mig min nya träningsoutfit som går i fade mellan ljusgrå till rosa för att matcha blommorna. Jag totalt ÄLSKAR färgerna. 


These outfit pictures are photographed at 6am in order to be alone in Kungsträdgården. What dont I do for the blog? It’s really so beautiful there now when the cherry blossoms bloom. I am wearing my new workout outfit that goes in color between light gray to pink to match the flowers. I totally LOVE the colors.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..