Fotograf: Malin Göransson 

Byxor – Italien somewhere // Tröja – NA KD // Skor – Belle Shoes

Jag skulle vilja uppdatera med lite fräscha bilder på min nya frisyr nu efter dagens besök på Rapunzel Of Sweden men jag har tyvärr inte hunnit få in bilderna i datorn än. Men här ovan ser ni några bilder från förra veckans fotografering i Kungsträdgården.

Jag promenerade precis genom kungsan och körsbärsträdens fina period är redan över. De rosa träden är nu inte särskilt rosa tyvärr.. Så synd egentligen att de bara blommar i drygt en vecka innan det försvann.. Men men, det är soligt i alla fall ☀️ Det var supermysigt där faktiskt. Folk satt och åt glass under träden, lunchade och njöt av solen. Så härligt! Själv hann jag knappt med att stanna upp utan ska nu direkt vidare till realise festen av Linda Maries bok!

 1. Nina skriver:

  Gud, du är så himla vacker Ellen!
  Älskar verkligen din blogg och dina vloggar.
  Tittar vanligtvis inte på sånt eftersom jag kan tycka att det är så tillgjort och pinsamt ibland. Men du är så himla genuin. Jag tror att det är många som uppskattar det! Du utstrålar energi!
  Jag tror inte du förstår vad du gör för folk, du får en liksom att känna sig trygg på något sett. Tack för att du finns
  Love you ❤️❤️❤️

  1. Vilken otroligt fin kommentar. Jag blir verkligen rörd! Tusen tack finaste du, jag är verkligen tacksam ❤️ Stor kram och massa kärlek!!

 2. Emma skriver:

  Vad kul att du ”följde mitt tips” om en bokeh-bakgrund, headern blev ju superfin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..