ANNONS

Mitt besök hos Rapunzel Of Sweden

/

Fotograf: Malin Göransson
Igår var jag som sagt hos min frisör på  

Mitt värmeskydd hade tagit slut nu också. Så jag fick med mig en ny flaska hem. Detta är min 4e flaska och jag totalt älskar detta värmeskydd. Det finns HÄR. 

Sist jag var där så tog jag ut min hårförlägning och satte i en förtjockning i min egen längd istället. Jag var verkligen osäker på om jag skulle trivas i det och planerade att sätta i nya extensions denna gången om jag inte skulle gilla det. MEN det har verkligen känts så fräscht att ha lite kortare hår och jag har dessutom sparat massa tid. Att både tvätta håret och styla det går verkligen snabbare nu, haha! Sen så har jag känt mig lite mer ”vuxen” på något vis… Så jag körde på min egen längd på håret denna gången också men satte i 60 gram löshår som förtjockning. 🙂

Nathalie som gjorde mitt hår  la en lite mörkare bottenfärg i min hårbotten då min egen hårfärg var lite blondare än vad jag ville ha. Sen la hon en nyansering för att göra resten av håret lite kallare. Jag ville varken färga eller slinga håret nu nämligen  utan ville slita så lite som möjligt på det. Men jag tycker att det blev stor skillnad bara håret blev lite kallare. 😀

Jag har i tejp extenisions i mitt hår. Färgen heter #P14/60 Cendre Ash Blond. Klicka HÄR så kommer du till hemsidan om du vill beställa hem eget löshår att sätta i hemma själv eller ta med till din frisör. 🙂

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00