Inlägget innehåller annonslänkar

Klänning – LÄNK // Skor – Liknande finns här ->LÄNK // Armband – Thomas Sabo & Pandora // Naglar – MINKO

Som ovan såg jag ut igår när jag gick på stan med mamma. Det känns ju helt sjukt att det fortfarande bara är maj och att det ändå har varit sommar i typ 3 veckor. Jag minns inte ens när det regnade sist? Att få vandra runt i sandaletter och en vit sommarklänning på stan såhär känns ju som rena rama lyxen!  Jag klickade hem denna fina klänningen i veckan och har faktiskt använt den 2 gånger redan, den är verkligen skön men framförallt så känner jag mig så himla fin när jag har på mig den. Är inte det en väldigt skön känsla? När man hittar ett plagg som liksom nästan höjer ens självförtroende lite och man känner sig lite extra fin när man bär plagget? Denna klänningen är ett sådant plagg för mig i alla fall. <3

 1. Sabina skriver:

  Åh fin du är Ellen! Tycker du är lite lik söta Reese Witherspoon, inte tänkt på de innan men när jag såg dessa bilder tänkte jag ”Fan hon är ju lik någon skådis!” sen ba klickade det att de var Reese du var lite lik Stor Kram till dig

 2. Regina skriver:

  Hej fina Ellen!

  Jag undrar hur lång du är? Den långa blommiga klänningen från DM satt som en dröm på dig. Funderar på att skaffa den, men man är rädd att jag är för kort för den

 3. Maria skriver:

  Alltså WOW så vacker du är på dessa bilder. Dina ögon, din hy i ansiktet, du lyser!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..