Skor – Linn Ahlborg x NA-KD // Boyfriend jeans – H&M // Body – Gina Tricot // Jacka – Zara // Väska – Stella McCartney

Såhär ser jag ut idag! Jackan är det många som har frågat om på instagram idag och den är från ZARA men är köpt 2013 eller något sådant om jag inte minns helt fel. Den är köpt för många år sedan är det enda jag minns! (Tyvärr). Resten är  dock ganska ny inköpt och finns i butik tror jag. 😀 Skorna är ju TO DIE FOR men ska jag vara helt ärlig med er så tycker jag inte att ni ska köpa dem hur snygga de än är. Bandet som går runt fotleden är svinvass och har skurit upp huden vid mina hälsenor. Alltså inte gett mig ett vanligt skavsår utan på riktigt varit så vass att den skärt genom huden så att jag blöder. Hemskt alltså  Vill man vara fin får man lida pin sägs det men detta var tusan de mest osköna skor jag någonsin haft. Jag har gått på stan hela dagen och varit på event men nu åker skorna av för att aldrig komma på igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..