ANNONS

Long hair dont care

/

Idag har jag varit på Rapunzel of Sweden och fixat håret. Jag har trivts sååååå bra i mitt korta hår som har varit min egen längd med förtjockning i. Men som ni vet så gillar ju jag förändringar typ som att gå från långt till kort, från blond till brunett… Ja ni vet!

Så denna gången så fick det bli långt igen. Det är fortfarande kortare än vad det var innan jag blev korthårig för 4 månader sedan men ändå typ 10 cm längre än vad det var igår så en förändring blev det minsann. KUL! För att låta mitt eget hår vila så skippade jag att experimentera med hårfärg. Vi la en mörkare färg i botten för att få lite djup i håret och sen la vi en kall nyansering i mitt hår för att få det lite kallare bara utan att bleka eller färga längderna. Jag är nöjd! Dock vet jag inte om jag kanske trivs bättre i kortare hår ändå… Det är nog en vanesak. 😀

1
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00