Idag har jag varit på Rapunzel of Sweden och fixat håret. Jag har trivts sååååå bra i mitt korta hår som har varit min egen längd med förtjockning i. Men som ni vet så gillar ju jag förändringar typ som att gå från långt till kort, från blond till brunett… Ja ni vet!

Så denna gången så fick det bli långt igen. Det är fortfarande kortare än vad det var innan jag blev korthårig för 4 månader sedan men ändå typ 10 cm längre än vad det var igår så en förändring blev det minsann. KUL! För att låta mitt eget hår vila så skippade jag att experimentera med hårfärg. Vi la en mörkare färg i botten för att få lite djup i håret och sen la vi en kall nyansering i mitt hår för att få det lite kallare bara utan att bleka eller färga längderna. Jag är nöjd! Dock vet jag inte om jag kanske trivs bättre i kortare hår ändå… Det är nog en vanesak. 😀

  1. Maria skriver:

    Jeeeeez vad snyggt det blev! Hela DU är snygg!
    Läste just ditt inlägg om att du var på väg till körskolan. Är själv snart i mål då jag just har bokat uppkörning efter att ha kört på skola ett par gånger så jag förstår ditt driv och din pepp! Heja oss, det är så häftigt att för varje gång se en själv utvecklas och bli en bättre förare 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..