Inlägget innehåller annonslänka

För ett par veckor sedan gjorde jag ett Youtube/instagram samarbete med Stronger. Jag är väldigt noga när jag väljer ut samarbetspartner och ni kan alltid lita på att jag genuint från hjärtat verkligen tycker om och skulle rekommendera produkter jag visar er för mina ”in real life” vänner, familj osv oavsett om inägget är märkt som samarbete eller inte. Hur som helst, genuint verkligen gillar kläderna som jag fick beställa hem i samband med samarbetet jag gjorde med Stronger så trots att jag inte får betalt för att blogga om detta så  vill jag tipsa er om mina favoriter här ändå!

Tights –LÄNK // Topp – LÄNK
Det här är mitt favoritset och därför visar jag det först. Det syns kanske inte på bilderna men det är ett två delat set och står jag upp så ser man magen lite. Tightsen är höga och går över naveln och toppen är croppad och slutar en bit under brösten. Varför dessa är mina favoriter utöver det snygga mönstret är att tightsen sitter väldigt ”mjukt” runt magen. 

Tights – LÄNK // Sport top – LÄNK
Hur snyggt är inte det här? Jag dör  Dessa tights är lite annorlunda än de jag hade på bilden innan. Även dessa är höga i midjan vilket jag tycker är jätteskönt! Skillnaden är att dessa har ett brett band i midjan som ger ett stabilt stöd. Ps: Jag gjorde squat testet och trosorna lyser inte genom. 😉 

Tights – LÄNK // Sport topp – LÄNK
Jag känner mig verkligen fashionabel i dessa. Enkelt, diskret, fräscht och typ sexigt. Beige går ju med det mesta så detta går ju att matcha med typ allt. 😀

Tights – LÄNK // Sport topp – LÄNK
Dessa är samma modell som de två seten ovan fast en annan färg… (Näää, you dont say!!) Det står på hemsidan att dessa tights är i sådant material som underlättar återhämtning och ökar cirkulationen. Nice!

Bild 1: Tights – LÄNK // Sport topp – LÄNK // Bild 2: Tights – LÄNK // Sport topp – LÄNK 
Båda dessa är favoriter i repris så att säga… 😉 På bild 1 har jag på mig ett grått set som är samma som det beiga. ÄLSKAR! Och bild 2 är samma som det första setet som är mitt favorit, fast i blått. Jag tänkte att om det gröna setet med palmer blev min favvis så kan man lika gärna ha ett likadant men annan färg också… hihi!

 1. Hej Ellen! Jag undrar bara om du hört något om sjukdomen ”breast implant illness”?
  Det är en sjukdom som flera tusentals kvinnor världen över har fått efter att de satt in bröstimplantat. Det finns flera olika symptom, men några av dem är problem med magen, utvevkling av hypotyreos, håravfall, ont i leder, extrem trötthet osv osv. Jag har även läst om hur dessa kvinnor efter uttagen börjat må bättre och blir kvitt flera av dessa symptom, om än det tar en tid att bli frisk såklart.

  Jag själv har haft implantat i snart fyra år och har utvecklat hypotyreos, tappat mer än hälften av håret, har extrema magsmärtor och även värk i koppen. Jag har nu bokat in en tid för uttag av implantat.

  Men min fråga till dig är om detta är något du tror kan vara samband till dina olika sjukdomar också? Vet att vi har en snarlik sjukdomshistoria och jag undrar om du kan se något samband att dessa kan ha kommit efter implantaten? Vet inte riktigt var jag ville komma med denna fråga annat än att jag började tänka på dig och din problem, uttag kanske kan vara en lösning även för dig?

  Hur som hoppas jag att du har en fin dag. Allt gott❤️

  1. Hej fina!

   Vad tråkigt att du har börjat må så dåligt efter att du satte in dina implantat. Jag hade diagnosen hypotyreos innan jag opererades. Jag fick den sjukdomen redan som 17 årig och mitt håravfall började när jag hade anorexia flera år innan operationen men har avtagit idag så jag väntar bara på att det nya håret ska komma ut ordentligt igen. Magen har jag haft problem med hela livet fram och tillbaka så just i mitt fall ser jag inget samband då mina ”problem” fanns redan innan.

   Stor kram fina du och tack för omtanken. Jag hoppas att du snart mår bättre ❤️

 2. Ellen skriver:

  Alltså åhhh! Vad fina set! Synd att de är så dyra bara 🙁

 3. Erika skriver:

  Men så snygga!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..