Min playsuit är köpt på ZARA rean tidigare i veckan och mina skor är från Din sko.

Hej fina! Såhär såg jag och min Jesper ut igårkväll. Vi bestämde oss för att gå ut och äta middag och sedan röra oss vidare till en bar för lite drinkar. Jag firade mitt AB igår nämligen!

När jag var 18 år startade jag en enskild firma då bloggen redan var mitt jobb vid sidan av skolan och sen när jag tog studenten senare samma år så blev det mitt heltidsjobb. Sen har jag drivit min enskilda firma tills nu och sen bestämde jag att jag vill ha ett riktig Aktie bolag, sagt och gjort så satte jag mig ner med min revisor och pratade genom det och jag började fylla i papper och fixa med allt man nu behöver göra. Igår fick jag mail från Skatteverket att mitt AB är godkänt och i rullning. Mäktigt! Så detta är verkligen värt att fira. ❤️

  1. Tamy skriver:

    Älskar outfiten och looken, så härliga bilder:).
    Stort grattis till att ditt AB även är i hamn, känns verkligen som rätt väg att gå för dig när arbete och projekt växer, lycka till.

    Kram från mig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..