Klänning finns HÄR (klick!!)Annonslänk

Några bilder från vår sista kväll i Palma. Visst är min klänning fin? Jag hade den på mig på midsommar också. Perfekta sommarklänningen liksom. 🙂

Idag kommer jag att ha en lugn dag. Jag hade egentligen en körlektion inplanerad nu klockan 11 idag men min körlärare har blivit sjuk. Samma sak igår var hon också sjuk. Det stressar mig lite för nu är det inte många veckor kvar till uppkörning och nästa vecka går min lärare på semester så egentligen så var detta mina sista chanser till lektioner med henne… Men men, det ska nog gå bra. Jag har en vän som har en manuell bil som sa att jag kunde få låna den av honom och köra med pappa så det är bra i alla fall. 🙂 Jag ska se till att plugga teori idag istället och imorgon ska jag göra halkbanan. Så spännande, snart i mål! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..