Palma 2018 – Vlogg #3

Näst sista dagen i Palma och tyvärr den sista Palma vloggen för den här gången! Vi har haft det så härligt där nere och jag känner mig verkligen fylld med ny energi. Jag är så tacksam och särskilt för min Jesper, den fantastiska människan som jag får dela mitt liv med

I dagens vlogg cyklar vi till stranden och badar hela dagen. Det var helt fantastiskt, jag mår faktiskt som bäst nära havet. Jag verkligen njuter av varenda sekund som jag får vistas i den miljön. ☀️ Vi drack mojitos (denna på stranden var den godaste av alla jag drack när vi var i Palma, bättre än på den fina restaurangen och på sky baren från förra vloggen tro det eller ej.) MUMS! Jesper började må dåligt mot slutet och cykelturen hem i uppförsbacke i värmen gjorde det inte bättre. Men lite vätskeersättning och tacos löste många av ”symtomen”!

  Min klänning som jag hade på mig på kvällen finns här: https://advrl.com/xo9Q0TyS (annonslänk)

När vi åt middag åt vi på en resturang som heter Darsena. Jag kam varmt rekommendera er som åker till Palma att besöka den. Den ligger precis på hamnen och dem serverar jättefin mat och servicen är bra. 🙂
Jag hoppas att ni gillade den här videon och i så fall får ni gärna lämna en GILLA!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..