Ni som har hängt med mig på YouTube vet att jag har en inredningsserie just nu som spelas in hemma hos min mamma. Vi ska göra om princip alla rum, hennes sovrum, vardagsrum samt kök och badrum. Köket och badrummet blir de största projekten då vi ska slå ut allt, måla om, byta golv, köpa ny kyl, frys, toalett, vitvaror… Ja allt! Det är verkligen hög tid att renovera innan saker och ting går sönder om man säger så.

Detta är tapeten i sovrummet från början då detta var när min systers fick välja tapet när hon var 8 år. 
Vi började med sovrummet, dels för att det var lättast då vi bara behövde måla om och sedan köpa ny inredning då allt som stod i rummet var en säng och inget mer. Sen även också för att sovrum är ett viktigt rum och mamma behövde få fint där då att hon kan slappna av där inne. Hur som helst är rummet klart nu och jag vill visa för er!!

Byrån är från IKEA.

Vi målade om alla väggar vita och även taket. På en vägg valde vi att köpa en byrå så att mamma får lite förvaring och ovanför satte vi upp en tavelvägg från Desenio. 🙂 Fint eller hur? 

Sänggaveln köpte vi på second hand, de vita lakanen är från JYSK, sängkappan är från ELLOS och kuddfodral, sängöverkast och filt är från H&M Home.

Brickbordet är från Rusta och den lilla vasen är från min mammas barndomshem.

Mamma är jättenöjd med sovrummet och även jag! Jag tycker att det blev helt otroligt fint. Min favoritdel av rummet är helt klart sängen och bäddningen. Jag älskar att bädda fint med massa kuddar, filtar och överkast i olika material. Blir så mysigt.  Nästa steg vet  jag inte riktigt vad det blir, men troligtvis antingen köket eller badrummet!

  1. Moa skriver:

    Så fint!! Vad heter sängkappan? Blev så sugen på att göra om hos mig med nu!!

  2. Verkligen superfint! Alskar tavelvaggen 🙂

  3. Maria skriver:

    Vad mysigt det vart! Har du tips på skena i taket till gardiner som ni har gjort här?

    1. Ååh visst blev det Gardin skenan är från Ikea har den hemma i mitt vardagsrum och sovrum också, kan varmt rekommendera

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..