Foto: Malin Göransson

Åååh, vet ni vilka som har bokat en resa till Australien i höst? Jo jag och Jesper. 😀 Jesper var ju där 2015 och planen var att jag skulle åka dit efter studenten, jag bokade en biljett tills efter ”sommarlovet” och sen startade jag företag och det körde ihop sig och han kom hem istället och jag avbokade min biljett.

Sen dess har vi planerat att spara pengar och 2018 ska vi fira nyår i Sydney. Sagt och gjort så har vi sparat pengar men vi kommer att åka tidigare än planerat och kommer inte att fira nyår i Sydney. Vi har bokat våra flygbiljetter och kommer att flyga till Melbourne i mitten av oktober och sedan kommer vi att leva backpacker livet i 4 veckor och bila från Melbourne längs östkusten upp till Cairns. Jag verkligen längtar jättemycket! Detta kommer att bli mitt livsresa. Vill ni att jag ska skriva ett inlägg mer detaljerat hur vi har planerat vår resa med allt från budget till hur vi ska bo, resa, vad vi ska göra och uppleva osv så kan jag göra det också! 🙂

 1. Clara skriver:

  Hej!
  Jag träffade dig på Drottninggatan idag och du var verkligen så himla snäll! Det gjorde verkligen min dag! ❤

  Gud vad kul att du ska till Australien jag skulle också vilja göra det kanske efter jag gått ut trean nu nästa år! Så du får jättegärna berätta alla dina tips och berätta om resan! Puss

 2. Ja!! vore så kul att få se hela er plan! Har själv en dröm att göra en sån resa i Australien, så vore jättekul att få se hur ni lagt upp det!

 3. Malin skriver:

  Åh var är skorna ifrån? Såå fina och ser så sköna ut!

 4. Ellen skriver:

  Åh wow!! Jag vill jättegärna se mer av detta!

 5. Åh vart är kjolen ifrån? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..