Skor – NA KD // Shorts – ZARA // Tröja – NA KD

Jag har sovit så dåligt inatt. Jesper hade grabbkväll hemma hos Oscar igår och sov kvar där över natten då dem bor en bit bort. Detta var bestämt sen innan så jag spenderade min kväll med Sabina och sen satt jag uppe ganska länge och jobbade. När jag väl gick och la mig vid 00:30 så kunde jag verkligen inte somna. När klockan var 02:20 så var jag fortfarande vaken trots att jag låg där och blundade. Jag vet inte vad det är men jag är så van att sova i sällskap nu att när jag väl är ensam så kan jag bara inte sova. Typiskt

Jag är i alla fall uppe med tiden. Jag har två körlektioner idag direkt efter varandra så jag ska köra mellan klockan 09:45-12:00. Det känns ändå bra, jag har inte kört på skolan på snart 3 veckor då min lärare har haft semester. Så både idag och imorgon har jag 2 lektioner per dag och sen några nästa vecka och därefter uppkörning… WOW! Nu är det inte långt kvar.. hehe. Aja, nu måste jag gå till bussen så att jag inte blir sen. Hoppas att ni får chansen att njuta lite av solen idag! Kram

  1. Sara skriver:

    Hej Ellen!
    Tycker du alltid har så fina bikinisar och jag själv som också har relativt stora bröst har alltid såå sjukt svårt att hitta bra bikinis utöver balconette bikinis som jag helst inte vill ha (har ofta strl D eller E). Har du tips på någon butik eller hemsida där det finns bra bikinis för oss med lite större bröst?

  2. Emme skriver:

    Måste bara fråga, har du någon bikini från zaful, tänkte om du vet hur dem är i storlekarna?
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..