Igår åkte jag och Jesper till några vänners landställe. Vi var här innan midsommar också och det är verkligen så mysigt att få komma hit, umgås, vara i naturen, äta gott och bara ha det bra helt enkelt. Jag älskar vänner som Pontus och Jasmin där man känner att man kan hänga och bara vara, alltså utan att behöva anstränga sig för att det ska bli bra, för det är bara bra. Skönt!

Under eftermiddagen igår så åkte vi till ett kalkbrott som ligger en bit utanför Nynäshamn. Det var helt sjukt vackert! Vattnet var så klart och man såg lång ner i djupet. Hade jag bara sett bilder och inte åkt dit själv så hade jag inte trott att detta var Sverige!

Jag och söta Jasmine.
Jesper och Pontus. 

Vi var där tills klockan var efter sju på kvällen. Vattnet var inte bara vackert utan också ganska varmt så vi var i och badade länge. Jag brukar annars vara sådan att jag hoppar i och sedan ligger jag uppe på land och solar igen. Men igår var jag nog i vattnet mer än var jag var på land. Fantastiskt

Min baddräkt är köpt på Primark när vi var i Amsterdam i våras för er som undrar.

 1. Hej Ellen!
  Skulle du kunna berätta hur du gick till väga för att bli vegan? Alltså inte med fokus på varför utan mer hur du praktiskt gjorde efter att du bestämt dig. Jag funderar på att bli vegan men har hört att det är svårt över en natt och såg att du gjort det. Skulle gärna höra din berättelse och också om du har några tips och fallgropar? Tack för en härlig youtubekanal och blogg!
  Kram

  1. Edit: Vore kul om du kunde prata om det i en video, jag kollar oftast youtube 🙂

 2. Sara skriver:

  Hej! Vad fint, vad hette det? Vill gärna åka dit!!

 3. Linnea skriver:

  Vad heter detta badställe?? Så himla fint!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..