Jag började min morgon idag med en power walk tillsammans med Daisy. Det var alldeles för länge sedan som jag gick en så lång runda då det har varit alldeles för varmt för att jag ska tycka att det känns värt det. Jag vill ju att mina power walks ska ge mig energi och samtidigt som jag ser det som en del av min träning så ska det samtidigt vara ”avslappnande”. När det är 30 grader varmt så är det inte avslappnande enligt mig utan mer irriterande. Men den här veckan verkar bjuda på lite svalare väder så det känns som att jag kommer kunna gå flera gånger den här veckan

Nu innan jag kliver in i duschen vill jag dela dagens video med er. Det är nämligen flera som har önskat en ny storhandla med mig så jag tog med mig kameran i söndags när jag och Jesper handlade tillsammans. Jag hoppas att ni kommer att gilla videon.

  1. Ellen skriver:

    Hej! Brukar se när du tränar rumpa på gymmet att du använder gummiband. Funderar på att köpa samma för att använda hemma då det verkar vara händigt att slippa köpa massa olika vikter. Har du något inlägg/youtube där du visar upp olika övningar man kan göra med gummiband? Inte hittat något men kan ju missat det. Annars roligt om du hade kunnat komma med sådana tips.

    Tack du är bäst Ellen! Följt dig i så många år nu<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..