Här har vi dagens vlogg. Ni som följer mig på instagram har ju redan koll på detta men för er andra så är detta en ”Instagram styr min dag” vlogg. Jag filmade alltså som en vanlig vlogg där ni får följa med på hela min dag men under dagen så la jag upp omröstningar på min insta story där mina följare fick två olika alternativ att rösta på för att styra hur min dag skulle se ut.
Det kändes jättekul att ni var så delaktiga i vloggen och jag hoppas att ni gillade den här typen av vlogg som variation också.

Receptet som jag gjorde till middag i vloggen är detta (klick!!) 

 

  1. Kul med något lite annorlunda. Dock hade det varit roligare om det var lite ”roligare” saker än att man fick välja mellan 2 olika färger på naglarna eller maträtt tex 😉

    1. Jag sa i början av vloggen att det var en vanlig vardag. En tisdag är inte mer spännande än så här i mitt liv. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..