ANNONS

Operation: Få friskare hår

/

Igår var jag hos Såhär ser mitt eget hår ut nu. Håret där bak är fint och inte alls särskilt slitet men problemet är där fram. Håret på sidorna av mitt huvud har gått av och är typ hälften så långt som håret där bak så nu vill jag att det håret ska växa ut också så att jag kan känna mig bekväm i mitt eget hår utan löshår i framtiden.

Img 5839 2
Detta är en selfie när jag satt med färg i håret. Vi fixade till min bottenfärg lite och la i en kall nyansering då mitt hår har en tendens att vilja bli varmt och jag vill ha det kallt. Resten av håret utom de 3 cm närmst huvudet lät vi vara. Sen bestämde vi att vi ska börja klippa mitt hår var 7e vecka. De senaste åren har jag klippt mitt eget hår kanske 2 gånger totalt och det är tydligen inte så bra. Bättre att se till att topparna är friska så att dem inte går av, för nu klipper jag mig aldrig, håret växer men det blir aldrig längre för att det går av. Men nu klippte vi och det ska vi göra i fortsättningen också. Vi får se hur mitt hår ser ut om 6 månader, förhoppningsvis kommer det att bli bättre!

Efterbild
Efter att vi hade klippt så satte vi i nya extensions. (Jag använder tejpmetoden då det är skonsammast i alla fall för mitt hår.). Ni kanske inte ser så stor skillnad nu från hur jag såg ut för 2 dagar sedan men vi färgade som sagt inte håret mer än botten denna gången. 🙂

För dig som vill köpa hem extensions och sätta i själv eller ta med och låta din frisör sätta i dem så kan ni köpa det HÄR (klick!!)

2
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00