Detta är gårdagens vlogg. Detta är dagen som jag var hos Rapunzel Of Sweden och fixade håret. Så ni får följa med mig dit och sedan även på fotografering med min fotograf Malin.

På kvällen blev det spontant att vi följde med Jespers pappa till Haninge Skjutbana och sköt med hagelgevär på lerduvor. Jespers pappa har vapenlicens och brukar åka dit ibland och skjuta och vi fick helt enkelt frågan om vi ville med så vi sa ja. Jag var verkligen dålig på detta dock och missade varenda skott men det gör inget. Jag ville bara känna hur det kändes och nu vet jag. Det var sjukt svårt, lät högt och min axel gör ont haha… 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..