ANNONS

Hos veterinären

/

89def955 8e1e 4b71 8bf5 24a3e0ce1773
Med min stora tjej i knät hos veterinären. Hon brukar aldrig vilja sitta i knät men nu så kom hon och kravlade upp i knät på mig. Min lilla skatt ❤️

9a3992fa 66d6 484c a98c eecabc6590f1
Det har gått bra hos veterinären. Urinprovet visade att det var mycket bakterier i Barbies urin. Dem tror att det är urinvägsinfektion men det kunde även vara så att hon har fått en infektion i livmodern vilket vi verkligen inte får hoppas. I sådana fall skulle det betyda operation och det vill vi helst inte. Men veterinären var nästan säker på att det är urinvägsinfektion så Barbie fick en spruta i nacken med penicillin och fick även med sig ett piller hem. Dem tog hennes urin och gör en ”odling” där dem ska testa medicin så får vi se imorgon vilken typ av penicillin hon ska få utskrivet… Fy alltså, mitt lilla hjärta Det gör så ont i mig när hon mår dåligt ❤️

3
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00