ANNONS

Veckans lista

/

Godmorgon! Här kommer veckans lista en dag sent. Jag brukar publicera detta inlägget på söndagar som ni vet men igår var det så mycket med Barbie och veterinären och jag antar att ni hellre ville ha update om det. Men nu kommer veckans lista!

Img 6261
VECKANS MÅENDE
Det var kommit flera tunga besked den här veckan med släktingar som blivit sjuka och sen i helgen att även min hund Barbie blev dålig. Allt har tagit väldigt hårt på mig och det blev lite för mycket att ta in. Jag vet att det blir konstigt när jag skriver såhär utan att ni får veta vad som har hänt men vissa saker måste stanna inom familjen. Men det gör ont i mig och jag har känt mig nedstämd och väldigt väldigt trött den här veckan som varit.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Img 5806
Vi har inte ätit tacos på typ 2 månader men i början av förra veckan blev det tacos igen. Mums

VECKANS JOBB
Jag har försökt att uppdatera lite mer på bloggen. Har ni märkt det? Jag tycker att det är svårt att ha bra flyt på youtube och bloggen samtidigt och nu har jag ett tag fokuserat väldigt mycket på youtube. Men bloggen är min baby så jag har försökt att lägga mer energi här! Hoppas att ni gillar det

VECKANS LÄSKIGASTE

Det läskigaste denna veckan är det som jag skrev ovan om en släkting som blivit dålig. Alltså inget jag kan prata om av respekt för denna person. Läskigaste nummer 2 var när Barbie började kissa blod och både kräktes och fick diarré samtidigt. Att sitta hos veterinären var inte kul. Jag blir så rädd när mina nära blir sjuka.

VECKANS TRÅKIGASTE
Jag har av någon anledning på senaste fått kommentarer var och varannan dag både här på bloggen, youtube och på direkt meddelanden som påpekat mina läppar. I negativ mening då 😉 Jag har fått kommentarer som liknande: ”Har du inte komplex för att du inte har någon överläpp?”. ”Du hade sett bättre ut om du gjorde fillers.”. ”Har du inte funderat på att göra fillers? I alla fall i överläppen…”. Detta tycker jag faktiskt är tråkigt. Jag har aldrig funderat över mina läppar och jag har aldrig haft komplex för dem. Men när man flera gånger i veckan får kommentarer som dem ovan så börjar man såklart fundera över hur man ser ut. Varför vill folk skapa ett komplex hos mig som aldrig har funnits? Vad jag tycker är tråkigast här är att idealet med stora läppar har gått så långt att det inte längre räcker att man sköter sig själv utan nu tar sig folk rätten att pusha andra till att göra det också. Jag har absolut inget emot att göra fillers men jag är starkt emot att uppmana andra människor till att göra ingrepp. Vill man göra fillers själv så gör man det men man ber inte vänner eller som mig (främmande) människor att göra det. Men som svar till dem som frågar om jag inte ska göra fillers: Nej jag kommer inte att göra fillers, inte ens i överläppen. Jag gillar mina små läppar precis som dem är. 😉

VECKANS LÅT

Det strålar så om dig – Kaliffa

VECKANS BÄSTA
Eventet med Volkswagen. Först och främst så var jag väldigt glad att jag var bjuden. Men sen var det också så himla trevligt uppstyrt! Att få dansa till Kaliffa när han sjöng live var helt klart det bästa den här veckan!

VECKANS KLÄDESPLAGG

Rr4c1312
Dessa byxorna!! Jag har haft dem liggandes i min garderob sen i våras utan att jag har använt dem. Jag beställde dem ju för att jag tycker att dem är ascoola men jag har inte tyckt att dem har passat ”min stil”. Sen använde jag dem i veckan och jag fick sååå mycket komplimanger och jag kände mig faktiskt cool i dem. Så dessa blir nog ett par nya favoriter kanske Byxorna är från Chiquelle och du hittar dem HÄR (klick!!)

VECKANS MYSIGASTE
Igårkväll firade vi min pappas födelsedag. Han fyllde år när jag var i Grekland med TV4 förra veckan så jag missade hans födelsedag. Igår åkte jag och Jesper dit, han fick presenter (som han blev jätteglad för), vi åt middag tillsammans och hade en lång kväll i soffan. Supermysigt ❤️

VECKANS BOOST
I lördags så möttes jag och Inez upp och gick en power walk tillsammans. Inez och jag har känt varandra länge men vi umgås bara när Jesper och Oscar är med så det blir ju något helt annat när vi fick umgås bara hon och jag. Det boostade mig och trots att vi känt varandra längre så känns det på ett sätt som en nyfunnen vän. Det gör mig glad❤️ Jag tycker jättebra om henne!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Img 5885

2
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00