Foto: Malin Göransson | Redigering: Ellen Färnström 

10a37bfc c371 4f8b 9c54 0937307fb447
B5e811f0 95a0 4c49 8f05 a5c0d43e568b
Ff1b2d14 84d3 4e56 b0f3 11262d17fe8a
D8c9ab34 1f64 496b 90e1 7554d373f44e
E0263b6a ff03 4dd7 ad2e b86e50e3de5e
Jeans – H&M // Linne – Gina Tricot // Skor – NA KD

Dagens humör: Jag känner mig glad och typ förväntansfull! Jag har en skön dag framför mig så något annat än glad kan jag inte vara idag. 

Dagens mående: Jag känner mig utvilad idag. Jag kom i säng redan klockan tio igårkväll och sov ut tills jag vaknade av mig själv strax efter sju. Skönt! Just exakt nu mår jag dock lite illa, jag sitter på båten in mot stan och jag blir lite sjösjuk av att skriva på telefonen samtidigt som vi åker.

Dagens borde: Jag borde egentligen vlogga idag då jag inte gjort det på säkert en vecka. Jag som brukar vara så bra på att ladda upp videor tre dagar i veckan… Men jag tror att jag vloggar på torsdag när jag fyller år och laddar upp den på lördag. Det blir en bra dag tror jag! 

Dagens smink: Min vardags-make! Mineral puder, lite solpuder och rouge, mascara, bryn och standard ögonskuggan.

Dagens klädsel: Bilderna ovan är från i fredags. Men jag har på mig ett likadant linne fast en annan färg, en ”skinn” kjol, svarta tyg sneakers och en stickad tröja. 

Dagens planer: Jag ska möta upp Sabina inne i stan nu dör en fotografering. Vi brukar försöka ses i alla fall en dag i veckan där vi lägger ett par timmar på att hjälpa varandra att fota till våra sociala kanaler. Därefter ska jag få lite jobb gjort på datorn hemma. Samt lägga upp ett samarbete på min instagram story. 

Dagens materiella vill ha: En regnjacka till Daisy. Gärna en dress som går att knäppa under magen och som har ”ärmar” till benen så att hela hon är skyddad. Hon har så korta ben så det räcker att det är dagg i gräset för att hon ska vara blöt under hela magen och benen. 

Dagens fundering: Vad som ska hända på torsdag. Jesper säger att vi ska göra något särskilt på min födelsedag men han säger inte vad… hihi 

Dagens tråkigaste: Det är ingenting som är tråkigt idag.

Dagens längtan: Tills vi åker till Australien. Vi åker i oktober så nu är det inte långt kvar till vårt stora äventyr ☀️

 1. Stina skriver:

  Läst hela historien och låter precis som mig, började dock med mini piller när jag va 12-13 där nånstans mot just sån brutal mensvärk och väldigt riklig mens. Hade mini piller i flera år tror faktiskt att dom första jag hade var just cerazette! Dom hjälpte såklart mot rikliga mensen men tror att jag bytte sort pga jag hade mycket mellanblödningar även fast jag haft dom några år.. så tröttnade och bytte sort på sort under några år. Från en biverkning till en annan.
  Slutade men p-piller bara för nån månad sedan, men när jag fick min ägglossning så hade jag så j*vla ont så jag trodde att jag skulle dö. Har aldrig haft just den smärtan förut och vet inte varför den kom och var så brutal. Men jag gick till barnmorskan berättade alla symtomen och hon sa inte så mycket vad de kunde vara men jag hade ju nyligen lagt ner med p-piller så kroppen kanske gav en reaktion. Dock så kände jag att ja måste ha p-piller så har precis bytt till Qlaira, hoppas att dom funkar bra.
  Men nog om de, jag har vänner som har cerazzette nu och dom tycker de funkar jättebra. Så hoppas dom funkar för dig med sen när du testar! 🙂

 2. Julia skriver:

  Ville bara säga att du är så härlig!!
  Samt att jag saknar ”veckans schema” som du hade förr varje måndag! Älskar att läsa sådana inlägg ha de så bra!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..