OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Img 7470
Befunky collage 3
Img 7471
Idag är det inte en vanlig dag för idag är det min födelsedag! Det känns lite konstigt faktiskt… Eller alltså, att fylla år är inga konstigheter men jag känner mig verkligen inte som 22 år. Jag vet inte om det är att de flesta av mina vänner är 5-10 år äldre än mig och att jag har fått för mig att jag är äldre än vad jag är därför. Men tydligen så är jag bara 22 och igår var jag 21. 

Jag vaknade upp ensam på min födelsedag för första gången någonsin (det är ju en första gång för allt). Jesper börjar jobba klockan 6 på morgonen så han pussade mig hejdå klockan 5:20 och sen slumrade jag vidare. När jag sen vid 8 klev ut i vardagsrummet så hade han lämnat ett fint litet brev, en liten present och massvis av ballonger. Hur snäll?! Jag blev helt paff! Jag hade verkligen inte förväntat mig att få en så fin morgon. Jag är otroligt tacksam.  Jag hade gärna fortsatt skriva oh berätta mer vad jag har haft för mig idag utöver att stiga upp ur sängen men just nu har jag lite bortom iväg faktiskt. Jag ska försöka checka in här igen om några timmar och visa lite bilder från dagen. Men nu skynda! hehe

 1. Nima skriver:

  Åh- grattis på födelsedagen världens bästa Ellen! Hoppas du får en toppendag som du förtjänar
  Love youuuuuu ❤️❤️❤️

 2. Cecilia skriver:

  Grattis fina du ❤️❤️

 3. Ida skriver:

  Grattis Ellen! Hoppas du haft en bra dag 🙂

  Testade ditt pannkaksrecept idag och det blev hur smarrigt som helst! Måste säga att jag saknar dina vloggar också. Men passa på att njuta av födelsedagen nu 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..