ANNONS

Födelsedagsbrunch på Sthlm Brunch Club

/

Jag hann aldrig skriva mer igår. Jesper hade planerat en överraskning till mig som gjorde att jag absolut inte varken kunde eller ville tänka på att öppna datorn 

Img 7543
Befunky collage
Hur som helst. Vid 11 tiden på förmiddagen igår så mötte jag upp min mamma, syster, mormor och min bästavän för en mysig födelsedags brunch på Sthlm Brunch Club på Dalagatan 24 här i Stockholm.

Img 7551
Vi beställde in sååååå mycket gott och jag tog den här avokado mackan bland annat. Självklart 😉 Finns det något med avokado på menyn så är det ett givet val för mig. Jag är ju lite besatt av avokado som ni kanske vet… hehe

Img 7600
Img 7547
Mamma och Tilde dock ”fluffy american pancakes” med bär och någon typ av grädde. Det såg verkligen dröm gott ut 

Snapseed 4
Hur fina är inte dessa blommor som Olivia gav till mig? Dem passar perfekt i mitt sovrum. Utöver blommorna så fick jag att hon och jag ska gå på spa tillsammans senare den här månaden. Jag blev verkligen bortskämd med kärlek 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Img 7558
Jag tog även den här fina milkshaken. Såklart 100% vegansk! Att bruncha eller äta frukost på Sthlm Brunch club kan jag verkligen rekommendera nu efter att jag har varit där 2 gånger de senaste veckorna. Dem har både bra och mycket mat för dem som äter kött men även en hel del för oss som äter en växtbaserad kost. Nästa gång ska jag nog prova deras veganska ”french toast”.

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00