Nu äntligen har jag filmat en ny vlogg! Det har ju ekat tomt på youtubefronten för mig de senaste två veckorna. Det har hänt så mycket jobbiga saker som har gjort att min energi inte varit på topp och då är det liksom ingen vits att vlogga. Många i min närhet har mått dåligt och när mina nära och kära är ledsna så är allt jag vill att hjälpa, stötta och vara stark för dem. Men sen när man väl är ensam så blir man så jäkla slut. Så egentligen behöver ni absolut inte oroa er för mig, det har inte hänt mig något specifikt utan jag har haft väldigt mycket negativt i min omgivning på senaste bara och allt kom på en gång. Men vi ska fighta oss genom det tillsammans❤️ 

Igår var det dock en väldigt bra dag och vi alla hade det väldigt mysigt ihop. Det var verkligen en helt perfekt dag och jag är så otroligt tacksam. Så jag passade på att vlogga och jag blir glad idag när jag tittar tillbaka på gårdagen. Att få umgås med familjen på förmiddagen och sen gå på spa med Jesper var pricken över i:et Om ni gillar dagens vlogg får ni gärna lämna ett gilla-hjärta på det här inlägget! Glöm inte att prenumerera på min kanal för att se alla mina videor. Det kommer en ny igen redan på tisdag!

  1. Johanna skriver:

    Grattis i efterskott 🙂

  2. anna skriver:

    hur redigerar du dina bilder??:)

  3. Amanda skriver:

    Jättebra vlogg som alltid! Du verkar ha haft en riktigt bra födelsedag och det var du verkligen värd, du är grym Ellen <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..