ANNONS

Highlights från veckan

/

Idag blir det ett kvällsinlägg här. Jag har kört fram och tillbaka till SÖS två gånger idag då en vän blev akut sjuk och fick åka med ambulans in. Så jag har inte riktigt fått till tid vid datorn som ni kanske förstår men nu har jag landat hemma i soffan, jag har ätit hamburgare till middag med Jesper och nu har jag öppnat datorn. Istället för att skriva en ”Veckans lista” som jag brukar göra efter avslutad vecka så tänkte jag dela lite bilder från min iPhone med highlights från veckan som varit istället!

Befunky collage123
Jag och Sabina brukar ses 1 gång i veckan för att hjälpa varandra att fota till våra sociala kanaler så vi sågs i måndags. Det blev lite miss i kommunikationen och vi hann bara med 20 minuter innan vi skiljdes åt. Men 20 minuter är i alla fall något!

Befunky collage1
Köket i min pappas nya lägenhet är helt otroligt snyggt så jag bad min syster att ta en bild till mig där. Den till vänster hamnade på instagram, den andra… ja den fick hamna här nu 

Befunky collage1234567
Här är två mobilbilder som jag tog på brunchen på min födelsedag. Jag är fortfarande nästan i exas över hur god den brunchen var! Detta är på Sthlm Brunch Club på Dalagatan 24 i Stockholm.

Befunky collage12345678
Dessa bilder skickade jag till Olivia för att visa hur fina blommorna jag fick av henne blev på mitt sängbord. Dessa är nog några av de vackraste blommorna jag har sett och dem passade så fint till de rosa tavlorna ovanför vår säng. 

Befunky collage12
I lördags fick vi ett ryck och rakade ner Daisy. Vi har låtit hennes päls växa ut ordentligt och hon såg ju tillslut inte ens ut som en hund längre. Hon såg ut som en liten nalle, urgullig!!! Dock så växte pälsen så mycket att hon knappt såg något så vi rakade ner nosen och klippte lite på huvudet för att ögonen skulle komma fram och sen slutade det med att vi gjorde hela kroppen också. Det ser ut som en annan hund, hon blev typ hälften så stor lilla damen… 

Befunky collage123456
Vi har inte ätit tacos på hela sommaren och sen gjorde vi det förra helgen och fick smak för det igen. Så det blev tacos i lördags… IGEN

Befunky collage12345
Veckans viktigaste to do var ju självklart att gå och rösta. Jag har haft svårt att bestämma mig för vart jag skulle lägg min röst det här valet. Det enda jag egentligen visste var att jag inte ville rösta på SD men sen stod jag mellan 3 olika partier och valde… När jag väl stod där i båset och velade så fick jag helt enkelt säga till mig själv: rösta med hjärtat. Jag röstade för människors lika värde.

Befunky collage1234
I lördags visade jag min hudvårdsrutin på min story. En av produkterna är denna rengöring som jag vill tipsa om här också för att den är så himla bra. Den finns HÄR (klick!!)Annonslänk.
Till höger är en bild från min födelsedagsfika på söndagseftermiddagen när både Jespers och min familj kom över till oss. Det var verkligen jättemysigt och ett perfekt avslut på veckan.

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00