Den här videon känns väldigt privat att publicera på ett sätt. Eller rättare sagt, den är privat på så vis att jag öppnar upp mig så pass att jag gråter i introt, att jag delar klipp som aldrig publicerats förut osv. På så vis så är jag lite nervös hehe 

Men jag älskar den här videon. Jag vill påstå att det är den finaste videon som finns på min kanal ❤️ Det är ett ganska långt intro och sen en del klipp i början med musik då klippen är så gamla och jag får inte med ljudfilerna?! Men sen så kommer det en hel del klipp utan musik också. Så låt er inte bli lurade att det är 20 minuter med musik för det är det inte

Det ska bli mysigt sen att höra vad Jesper tycker om den. Videon är tillägnad till honom och jag tror och hoppas att han kommer att bli glad när han ser den sen. ❤️

  1. SÅ himla fint, började själv gråta under introt. Uppskattar verkligen att du delar med dig av något så pass privat. Min bild av dig utvecklas hela tiden och du är en fantastisk inspiration och förebild ❤

  2. Men ååh Ellen!! Hur fin video!! Började själv gråta i introt, men fasen vad fint att ni har hittat varandra. Det syns verkligen hur oändligt mycket ni älskar varandra och hur bra ni känner varandra <3 grattis till era år och er framtid tillsammans!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..