Befunky collage 5b991b5aed108
Såhär såg jag ut igår när jag och Jesper promenerade mot restaurangen som vi bokat för att ha vår 7års dejt på. Tyvärr så regnade det… Jag och Jesper går så sällan ut men när vi väl gör det så regnar det princip alltid!! VARFÖR?!

Img 7965
Jag hade bokat bord för oss två på resturang ART som ligger på Döbelnsgatan 45 här i Stockholm. Den restaurangen är så spännande! När man först kliver in genom dörren så kommer man in till ett rum som ser ut som ett kontor och i hörnet står det här telefonbåset. Så jag klev in där och lyfte på luren och då delade bokhyllan i rummet på sig och bakom bokhyllan fanns själva restaurangen. Kul koncept! 🙂

Img 7940
Hur fin är han inte? Min Jesper 
Img 7938
Vi började med att beställa in varsin drink. Killen i baren fick fria händer och det resulterade i en helt otroligt god ingefära drink. Wow säger jag bara! 

Befunky collage 2 5b991b574a104
Medan vi kikade på menyn efter vad vi ville ha så fick vi dessa ärtor som ”för snack”.

Befunky collage 3 5b991b5435fdd
Konceptet på Art är att man beställer in flera olika smårätter. Rekommendationen var mellan 3-5 stycken så jag och Jesper tog 3 var och det var ganska lagom. Allt på menyn var inte vegansk från början men dem kunde enkelt göra om och byta ut vissa ingredienser för att jag skulle få en helvegansk middag. Det var verkligen jättegott! Smakerna var något helt utöver det vanliga och det kändes otroligt lyxigt att äta där. Jag kan varmt rekommendera den här restaurangen till alla jag känner och jag lär definitivt gå dit fler gånger.

  1. Maja skriver:

    Roligt är det en dyr restaurang?

    1. Som jag skrev så tar man flera smårätter. Rekommenderat var 3-5 rätter var och vi åt 3 var och det var ganska lagom. Den billigaste rätten på menyn kostade 85kr och den dyraste kostade 115kr. Så det blev cirka 300kr per person + dricka.

  2. annie skriver:

    såå fin klänning, vart är den köpt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..