ANNONS

GIVE AWAY

/

Hej hörni! Igår kom jag på den briljanta idén att göra en give away till er på min instagram. Jag får så himla mycket hemskickat hela tiden och jag har inte möjlighet att använda allt, så jag har plockat ihop ett gäng fina grejer som jag tror att ni skulle tycka om som jag ger bort. För att vara med i min give away så kika in på min instagram @ellenfarnstrom (Klick!!). Det jag vill att ni ska göra är att följa mig, likea give away bilden samt tagga 3 vänner. Jag kommer att skriva ett DM till personen som får paketet hemskickat till sig. För att komma till GIVE AWAY bilden klicka HÄR. 

A58b4fc5 edb9 4aa6 a27d ea4612705d81
C5c6ac61 f1de 4669 821b a9b1f0fea35a
1a9ba027 23f9 4978 a8c9 09b497e605a7
Detta är vad jag ger bort: ▫️Cocoa Brown self tan ▫️Cocoa brown deluxe velvet double sided tanning mitt▫️Sweed pro lashes “Gabbi” ▫️ Kat Von D 24-hour super brow long-wear pomade▫️ Wet n Wild makeup stick concealer ▫️ Wet n Wild makeup stick highlighter ▫️ CLEAN Eau de Parfum “Skin”▫️Natasha Denona Eyeshadow palette 5▫️ Idun minerals nail polish “Granit”▫️ Idun minerals nail polish “Cinnober”▫️Idun minerals nail polish “Granat”▫️ OFRA Blush ▫️ Wet n Wild Liquid eyeliner ▫️ BAMBOO SMOOTH Anti-humidity hair spray ▫️ CAVIAR Replenishing moisture conditioner ▫️ Your lashes “Ciara” ▫️ Make up forever matte velvet skin foundation ▫️ Winky Lux Daisy kitten lipgloss▫️Sephora eyeshadow palette “Feline instinct dark edition”▫️ Wet n Wild Lash renegade mascara ▫️ Idun minerals Cornelia lipgloss ▫️ OFRA highlighter “blissful”▫️ Wet n Wild color icon glitter single eyeshadow 

1
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00