Img 8289
Img 8291
Befunky collage 5ba103c9b8793
Skarmavbild 2018 09 18 kl 16 00 43
Idag verkligen vardagslyxade jag och gick en lång promenad runt Djurgården. Jag älskar att gå långa promenader och jag går varje dag här hemma, men jag brukar aldrig ta mig tiden att åka iväg och gå på andra ställen. Men sen idag så tog jag tag i saken och tog båten över till djurgården. Båten ligger bara 3 minuter promenad från min lägenhet och det tar 5 minuter att åka över till Djurgården så jag förstår inte varför jag inte gjort det här tidigare?

Det var verkligen så mysigt att få lite miljöombyte, lyssna på podcast och låta Daisy springa av sig.  Det är så lätt att man alltid går samma runda varenda dag så nu efter att ha fått gå en skön power walk på annat håll så känner jag mig fylld med ny energi. Det blev 10,4 kilometer och jag känner mig så avslappnad! 

 1. Ellen skriver:

  hej! rekommenderar du JBL-hörlurarna som du använder? Sitter de fast även när man springer? Och fungerar de även om man typ gör burpees och sån? Måste köpa mig ett par bra men är ju så svårt att välja. Vilken sort är det du har?

  1. De senaste som jag rekommenderade är mina favoriter och jag använder dem hela tiden. De som heter JBL REFLECT MINI2. Så lätta (väger typ inget) och sitter jättebra i örat. Har dem både när jag tränar, går power walks, åker buss osv. Kan varmt rekommendera

 2. Kirsten skriver:

  Hej Ellen. Tycker du inte om att lägga upp Youtubes videos längre? Innan la du upp jätteofta ju. 🙂

  1. Hej! Jo jag älskar att ladda upp videor på youtube. Jag la upp 2 videor förra veckan. Denna veckan har jag haft lite idé torka tyvärr!
   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..