ANNONS

Dagens lista

/

Dagens planer: När jag fyllde år för 2 veckor sedan så fick jag i födelsedagspresent av min bästavän att hon och jag skulle på Yasuragi spa en heldag. Och idag är dagen! Vi ska dit nu om en liten stund och börja dagen med frukost där I eftermiddag är det ett event som jag ska försöka hinna gå till samt att jag ska hämta Daisy hos mamma som är hundvakt under dagen när jag är borta. 

Dagens humör: Idag känner jag mig ”taggad” på ett avslappnat sätt. Jag har verkligen sett fram emot den här dagen så jag kan inte annat än att vara på bra humör!

Dagens mående: Jag mår bra idag! Jag är lite trött nu på morgonen men jag har en lugn dag framför mig.

Dagens borde: Vet ni vad det bästa med idag är? Att jag inte borde något alls! Idag är det enda jag borde göra är att mysa i spat, slappna av och ha en härlig dag med Olivia

Dagens smink: Jag kör helt osminkat idag.

Dagens klädsel: Nu innan jag har åkt hemifrån har jag på mig mysbyxor och en hoodie. Sen under dagen ska jag mysa runt i baddräkt, tofflor och en badrock

Dagens materiella vill ha: En pyjamas! Jag har faktiskt ingen pyjamas utan sover alltid i sport-bh och sen brukar jag mysa runt i kimonos eller mysdressar när jag väl stigit upp. Men jag skulle vilja ha en riktigt fin pyjamas i något glansigt material  

Dagens fundering: Jag undrar hur min kropp ska reagera på mini-piller. Jag har fått ceracette utskrivet för min endometrios och brutala menssmärtor. Jag är lite rädd för biverkningar men bestämde mig för att testa ändå så jag har börjat ta dem nu. Vill ni att jag ska uppdatera hur jag mår efter ett tag när jag tagit dem? 

Dagens tråkigaste: Det är ingenting som är tråkigt idag. 

Dagens längtan: Jag längtar egentligen inte för jag är så tillfredsställd med min situation idag. Men jag längtar tills imorgonkväll när jag och Jesper ska ha myskväll här hemma. Vi ska köpa hem lite lösviktsgodis och kolla på film Perfekt fredagskväll!

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00