ANNONS

En halvdag på Yasuragi

/

Hörni, jag måste bara visa er lite bilder och berätta om min gårdag på Yasuragi med Olivia. Det här är nog den finaste presenten jag har fått av en vän någonsin. Så otroligt generöst och fint av henne att ta med mig på det här. ♡ 

Snapseed 6
Img 8347
Img 8357
Jag plockade upp Olivia med bilen (tack mamma för att jag fick låna den) vid 07:30 i Nacka forum och så åkte vi ut till Yasuragi som ligger i skogen en bit ut i Nacka. Det var verkligen helt otroligt fint! Det första vi gjorde när vi kom fram var att ta på oss baddräkter, tofflor och badrockar och tassade upp till frukosten. Det var länge sedan jag åt en hotellfrukost och det var så mysigt att få gå där och plocka på oss allt möjligt gott! Vi båda åt varsin macka med avokado, en skål med soygurt toppat med färsk frukt, linfrön, pumpakärnor och russin. Jag drack ett glas äpplejuice och såklart åt vi en massa frukt! Man får passa på 
Vi satt på frukosten tills vi blev tillsagda att gå för att dem skulle göra ordning för lunch. Med andra ord satt vi där och pratade och drack te läääänge!

Svag
Efter frukosten åkte badrocken av och vi satte oss på ”tvagnings stationen”. Jag har aldrig suttit på en sån här pall och hällt vatten över mig själv förut, men jag har sett andra göra det på bild… Nu var det äntligen min tur   Detta var ju faktiskt bara 2a gången i mitt liv som jag var på spa. Första gången var på min födelsedag för 2 veckor sedan när Jesper tog med mig till Sturebadet. Tänk att jag aldrig i mitt 22åriga liv har varit på spa och sen plötsligt på födelsedagen så får jag i present att gå på spa av 2 av mina närmsta personer. Dem både tyckte nog att det var hög tid för mig att få slappna av och andas ut och mysa! haha 

Img 8556
Hejhejhej
Img 8572
Efter att vi hade hällt ett x antal hinkar med vatten över oss själva så gick vi ut i spat. Vår favoritdel var helt klart dessa uppvärmda pooler utomhus. Utsikten var magiskt fin och det var verkligen en perfekt miljö att bara andas ut i. Som ni ser så var vi ensamma i ”vår pool” dessutom. Det var ett tag det satt en mamma + dotter i poolen med oss också men den var så pass lång att vi inte stördes av varandra och alla kunde prata ostört. Det fanns flera likadana pooler så med tanke på hur lite folk det var igår så fick alla vara ifred i varsin mestadels av dagen. Så lyxigt!

Tre ratters
Olivia hade bokat en trerätters vegansk lunch till oss. Så när klockan närmade sig 1 på dagen tog vi på oss badrocken igen och gick upp till restaurangen. Det var verkligen jättegott och maten var väldigt estetisk fin för ögat att se på dessutom.
Till förrätt åt vi en sushi med svart ris, mango och cashew kräm. Till varmrätt åt Olivia en raw sallad och jag åt sötpotatisnudlar och silkestofu. Jag har aldrig ätit varken silkestofu eller sötpotatisnudlar tidigare men det var jättegott! Det är kul att prova lite nytt. 🙂 Till efterrätt åt jag en raw äppelkaka och Olivia åt en raw jordgubbstårta. 

Snapseed 5
Visst är baddräkten fin? Man fick den på Yasuragi så alla som var där hade på sig likadana. 
Efter lunchen gick vi ut till poolen igen och satt där och pratade tills klockan var fyra på eftermiddagen och vår spadag var slut. Vi satt faktiskt ute i poolen exakt hela dagen och tiden bara sprang iväg! Det var så skönt för oss båda att bara få andas ut och att i flera timmar bara få fokusera på varandra utan att störas av andra saker. Sådan kvalitetstid! En present som detta är verkligen guld värd och jag är så otroligt tacksam för den här dagen men framförallt för att jag har hittat en sådan fin vän som Oliva. <3

6
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00