ANNONS

Höstlistan

/

1. Beskriv din höst i tre ord
– Äventyrlig
– Aktiv
– Kärleksfull (vänskapligt, familj & partner)

2. Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Det bästa med hösten är att man kan börja om på nytt. Jag tycker att hösten känns mer som ett nytt år än nyårsafton faktiskt. På hösten kommer jag tillbaka i rutiner, jag känner mig inspirerad och peppad! Det sämsta med hösten är att det blir mörkare (vilket jag också tycker är bra då det är mysigt att tända ljus hemma om kvällarna). Men också att löven faller och att det blir kallt. Just kombinationen av att träden blir kala och att det blir mörkt tycker jag inte om. 

Eb48debd e031 4db9 8bdc 8f646c6e8ddc

3. Hur höstmyser du?

Mitt höstmys skiljer inte direkt från resten av mitt år. Men jag gillar att mysa hemma i soffan med tända ljus, gärna doftljus, stora filtar och kanske en kopp te. Mmm

4. Bästa musiken för regniga dagar?
Musik som gör mig glad. Lyssna på min favorit spellista HÄR (klick!!)

Befunky collage 5ba743ca78aa2
5. En höstig maträtt du kommer äta?
Jag hoppas att jag kommer att äta mycket soppa! Jag klickade hem en stavmixer förra veckan som jag fick en avisering om igår att jag kan hämta ut på posten. Så nu ska det göras soppa här!! Sen lär det bli en hel del grytor med ris till. Det älskar jag.

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Jag tränade på i gymmet precis som nu men jag körde betydligt mer spinning! Daisy hade precis flyttat in så jag var ute och kissade med henne 5 gånger per natt + att jag jobbade deltid på ett event företag. Minns ni det? Jag tyckte att det var sååå kul men jag slutade efter 3 månader då jag inte hade tid att både jobba 25 timmar i veckan där + jobba 45 timmar i veckan med mitt eget företag. Jag mådde inte bra av det och jag fick feber var och varannan dag, stressade och blev lite nedstämd. Jag hade inte tid att sova! Så jag valde att avsluta på kontoret och köra mitt eget företag som jag gjorde till ett AB nu i somras. Men jobba på kontor kommer jag göra senare när jag känner att jag är klar med sociala medier vilket jag inte är än.

7. Vad tittar du på?
Komedier!! Mina favoriter som jag kan titta på om och om igen är Blended, Brides maids, How to be single, En oväntad vänskap, Grown ups, What to expect… Ja ni hajar vilken typ av film jag gillar

8. Vad har du på TO-DO listan just nu?
Jag har en känsla av att det här kommer att bli den bästa hösten i mitt liv. Halva oktober och halva november kommer jag att spendera i Australien så jag tänkte leva vidare i sommaren lite längre! På min TO DO list just nu så handlar det om att beta av jobb och ladda upp inför min resa!

9. Vad har du för höstplaner?
Ni vet ju hur min höst ser ut. Jag ska ju göra min livsresa!! Mina viktigaste saker som jag vill se när vi reser är Opera huset i Sydney, jag vill se blue mountains, Hamilton island, Lake McKenzie, surfers paradise, Anna Bay Sand Dunes… Jag vill se och göra jättemycket! Vi får se hur mycket vi hinner

10. Var hänger du helst under helgen?
På helgen vill jag vara hemma med Jesper, jag äter gärna middag ihop med vänner, hänger med våra familjer och gå långa promenader!

1
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00