ANNONS

Min helg i bilder

/

Befunky collagejjkkkjhfjf
På fredagen åkte jag hem till pappa och Tilde för en födelsedagsbrunch. Tilde fyllde 19 år så hon hade fixat en jättefin brunch med amerikanska pannkakor, kärleks rutor, godis, bullar osv. Så mysigt!

Befunhhhhhhky collagejjkkkjhfjf
Jag har låtit mina egna naglar vila lite från att ha material på men efter brunchen hos Tilde åkte jag till MINKO och gjorde nya naglar. Som ni ser på förebilden så var ju mina egna naglar i olika längd men nu har vi satt på förlängning på de som var kortare och förstärkt naglarna. Jag känner mig altid lite extra piffig när jag har varit på Minko 😀

Befunky collage 5ba8d975c83f2
Här är en liten selfie från lördagsmorgonen när jag och Daisy låg och mös i soffan.♡

Befunhjhkhhhhhky collagejjkkkjhfjf
En stund efter att vi hade vaknat så kom Oscar och Inez förbi. Dem kom aldrig in utan åkte bara förbi en snabbis för att ge mig en födelsedagspresent samt att Inez hade bakat veganska chocolate chip cookies som hon hade med sig till oss. MUMS 

Snapsjjjjjjjeed 2
Befunhjhkhhhhhky collajhgejjkkkjhfjf
På kvällen blev det en födelsedagsmiddag för Eva (Jespers pappas sambo) på Bistroteket på Södermalm. Vi blev ett stort gäng som ni ser på bilden ovan. Det var verkligen en jättemysig kväll och maten var riktigt god!

Bhefkjunhjhkhhhhhky collajhgejjkkkjhfjf
Jag fick hem ett fint bud från Foreo i helgen också. Jag har aldrig använt någon av deras produkter innan så det ska verkligen bli spännande att testa nu.  ”UFO smart mask” verkar jättehäftig. Jag pillade lite med den nu tidigare idag och den verkar både vibrera och varva mellan att vara kall och varm… Jag ska testa att använda den  tillsammans med en av ansiktsmaskerna ikväll efter gymmet tror jag. 

Befkjunhjhkhhhhhky collajhgejjkkkjhfjf
Min söndag var väldigt lugn. Jag och Jesper filmade yoga challenge på förmiddagen och sedan tog vi en långpromenad med Daisy och fikade i Sickla. 🙂

3
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00