Inlägget innehåller annonslänkar

Jag fick väldigt bra respons på tisdagens vlogg i kommentarsfältet på YouTube. Det gjorde mig verkligen glad och jag är otroligt tacksam för er som skrev och var så peppiga! Det gav mig mer energi till att vlogga och jag har nu på morgonen laddat upp ännu en vlogg. 3e videon där här veckan. 😀

Prenumerera på min kanal HÄR. 

Dagens vlogg är en två dagars vlogg. Både min tisdag och onsdag i ett. 🙂 Jag hoppas att ni kommer att tycka om den och i så fall får ni gärna lämna ett gilla hjärta i det här inlägget ♡

I videon sa jag att jag skulle länka receptet till soppan som jag gjorde och det är den soppan jag la upp igår, HÄR (klick!!). För er som undrar om stavmixern jag använde i dagens vlogg när jag gjorde soppan så är det den HÄR (klick!!) och matberedaren jag använder till smoothies är den HÄR (klick!!).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..