Jag vet att det har varit väldigt upp och ner här på bloggen med inlägg på senaste och jag har tagit upp det här flera gånger. Men ändå så är det flera av er som hör av er och frågar om jag har slutat blogga när jag har varit borta i 3 dagar. Jag har inte slutat blogga och jag kommer inte att sluta heller. Men jag har mått väldigt dåligt på senaste och tyvärr så kan jag inte dela med mig av vad det är som har hänt mer än att det har med sjukdom bland mina närmsta. Jag har skrivit här i bloggen ett x antal gånger att jag har haft en vän p sjukhuset och jag vet inte längre hur många gånger jag har varit på sjukhuset de senaste månaderna och suttit och oroat mig och gråtit och varit rädd över att dessa personer ska bort från mig. Att jag inte skriver mer än såhär är av respekt för dessa personer.

Men att ha den här stressen i sig hela hela tiden har tagit mycket på mitt psyke. Jag sover dåligt på nätterna och om dagarna har jag känt mig ledsen, orolig och utmattad. Det är svårt att blogga och filma videor till youtube och låtsas att jag mår jättebra och är glad när jag inte är det. Mina kanaler speglar mitt liv men när jag inte kan dela med mig av något som tar så mycket tid och energi av mitt liv så blir det svårt för mig att få ihop det.

Men jag lovar er att när jag åker ifrån Sverige nu om mindre än 2 veckor så kommer det att bli skillnad här. Jag kommer att komma bort från min vardag och förhoppningsvis samla på mig lite ny energi och komma tillbaka till vanliga glada Ellen så mycket som det går.

Men jag ska se till att blogga här fram tills jag åker ändå såklart. Jag ska skärpa mig, jag lovar. Redan senare i eftermiddag kommer jag att kika in här, så vi hörs igen om några timmar. Ni är bäst som står ut med mig och väntar in mig. Jag är bara lite ledsen för tillfället och det är tufft att inte få ventilera med er så att ni kan förstå.

 1. Fina, fina Ellen! Även om du är offentlig har du ett privatliv och måste få må som du mår utan att dela med dig av det, både på gott och ont. Du har ingen skyldighet gentemot oss!! De flesta står bakom dig och hur du mår, respekterar ditt privatliv och förstår att det är en SJÄLVKLARHET att dina nära och käras hälsa går före att uppdatera dina sociala medier. Hoppas du kan försöka släppa stressen och se bort från dem som skriver okänsliga kommentarer och verkar tro att hela ditt liv kretsar kring att skriva inlägg på bloggen. All kärlek och stöttning till dig, håller verkligen tummarna för att både du och alla i din närhet mår bättre så snart som möjligt.

 2. Åh fina Ellen! <3 Du ska inte behöva känna press på att uppdatera dina sociala medier när du inte mår bra. Vi (jag hoppas jag talar för både mig och dina andra läsare också) förstår och stöttar dig till 100 % i att du inte uppdaterar lika flitigt som tidigare. Livet går upp och ner och så är det. Det är inte konstigt och du förlorar oss inte för att du inte uppdaterar hela tiden. Dina nära och kära och ditt mående är viktigare än att uppdatera sociala medier!! Du måste också må bra <3 Ta hand om dig och ta hand om dina nära. Massa massa kramar och kärlek <3

 3. Ellen!
  Det är så cheesy att skriva men du känns som en av mina bästa vänner, även fast du inte känner mig, men det känns nästan som att jag känner dig. När jag ser dina inlägg på blogg, instagram, youtube så känner jag en värme skölja över mig i hjärtat.
  Jag känner inte dig på riktigt egentligen och har aldrig träffat dig, men efter att ha följt dig i flera år så får man en liten uppfattning om dig, din vardag, dina tankar och vanor och man börjar tycka om och bry sig om dig på riktigt. Du är en så fin tjej med sunda värderingar som jag ser upp till mycket!
  Att du mår dåligt just nu och har en dipp är inget du ska känna dåligt samvete för eller stress, dina följare som följer dig för att du är du kommer alltid stanna kvar. Jag önskar att jag på något sätt kunde lindra smärtan du känner, men kan inte göra mer än att skriva det här och skicka kärlek. Livet går upp och ner, det händer saker, man gråter, man skrattar, man tappar sig själv, man hittar sig själv igen, man tappar fotfästet, och man landar på fötter igen. Vi har alla varit där på ett eller annat sätt. Det är skönt att du har din pojkvän, familj och vänner som stöttar dig och lilla Daisy som ger gränslös kärlek och som kanske kan distrahera dig lite. Om du vill/orkar skulle jag vilja tipsa om filmen The Secret (finns på Netflix) som hjälpte mig ur en djup depression och gav mig verktyg för att hantera vardagen. Den handlar om tankekraften, Law of Attraction som grundar sig på kvantfysik, men man får ju självklart själv välja vad man tror och vad som passar en själv. Oavsett så är det upplyftande och man känner lite hopp och positivitet. Men kom även ihåg att man får lov att må dåligt och att dina känslor är viktiga.
  Önskar dig verkligen allt gott Ellen! Dina läsare stöttar och finns kvar, ta den tid du behöver. Alla mår dåligt ibland. Stor kram till dig!

 4. Åh det är klart att du ska fokusera på dig själv och de i din närhet. Speciellt om det är en tuff period. Men de ska alltid få gå först. Dvs. det riktiga livet, det är ju det som betyder på riktigt <3

  Och som en annan person skrev så väntar vi här när du är tillbaka sen, att vi saknar dina blogginlägg betyder bara att du är så grym som har ett så stort engagemang och driver grymma kanaler! Du är grym tjejen!
  Ta hand om dig <3

 5. Du är så otroligt fin Ellen! Ibland blir inte livet precis som man har tänkt sig vilket kan vara skit jobbigt. Att behöva gå runt och oroa sig för att någon man älskar kanske ska dö är det värsta som finns!
  Känn ingen press Ellen, ibland får man faktiskt bara lägga jobbet åt sidan och fokusera på det som är viktigt i livet.
  Du är så jäkla grym Ellen, en så stark, glad och genomsnäll människa. En sann inspiration. Ta nu hand om dig själv och dina nära så finns vi här för dig när du behöver det❤️❤️
  Kram fina du❤️

 6. Fina Ellen ❤️ Med all förståelse så är det självklart att du inte behöver prestera på topp hela tiden. Vi är alla mänskliga och det är helt okej att ta pauser. Hoppas på att allting slutar gott och att både din vän och du kommer ut ur detta på bästa sätt. Massa styrkekramar ❤️❤️❤️❤️

 7. Fina fina du! Ta din tid, det är ingen som ska skynda på dig eller stressa dig till att lägga ut något. Jag hoppas innerligt att allt blir bra! Stor styrke kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..