Godmorgon fina ni. Jag vill först och främst bara säga tusentusen tack till er som lämnade kommentarer i inlägget igår där jag berättar att jag just nu inte mår så bra. Det ni har skrivit betyder otroligt mycket för mig och jag är verkligen tacksam, jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig för att visa hur glad jag är för er. <3

Men om vi nu ska släppa gårdagens inlägg så kan vi kika på min gårdag i en video! Här ovan har vi nämligen dagens vlogg. 😀 Eftersom att det är kanelbullensdag idag så bakade jag kanelbullar i dagens vlogg för att få lite feeling! Så för er som inte har tid att baka idag så kan ni åtminstone få hänga med mig när jag bakar. Och för er som vill baka så har jag ett jättebra vegansk recept HÄR (klick!!). Utöver att baka så var jag på vårdcentralen och det blev lite missförstånd där inne och jag fick ta blodprover för saker jag inte ens förstår varför jag skulle ta (berättar allt i videon), jag träffade min syster, åkte på lite ärenden osv. Om du gillade videon får du gärna lämna ett hjärta på det här inlägget! 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..